Szívhez szóló dalban emlékezett meg elhunyt kisfiáról L. L. Junior: a rapper Horváth Charlie-val dolgozott együtt az új számon, amit elmondása szerint nagyon nehezen tudott csak megírni.

Könnyű álmot hozzon az éj – ezt a címet kapta Lesi László, azaz L. L. Junior legújabb dala, amelyet Horváth Charlie-val közösen énekel.  A dalt az augusztusban elhunyt kisfiának, Dávidkának írt.

A rapper a Facebook-oldalán egy igen megindító bejegyzésben számolt be az új daláról a követőinek. Dávidkát augusztus végén a zebrán gázolta halálra egy autós  amikor a kisfiú átszaladt a piros jelzés ellenére. A tragédiáról itt, itt és itt tudod elolvasni a LikeNews.hu cikkeit.

„Életem legnehezebben megírt dala ez. Dávidkának szól –írta Junior a Facebookon.

„Köszönöm Horváth Charlie bácsinak, hogy eljött és újraénekelte velem. Köszönöm Várkonyi Mátyásnak és Nagy Anikónak (Miklós Tibor szövegíró özvegyének, jogutódjának) szíves hozzájárulásukat. Köszönöm az orvosoknak és azoknak ápolóknak, akik a tragédia helyszínén mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kisfiamat…”

Majd így folytatta: „A dalból befolyt összeget az OMSZ-nek ajánlom fel, hogy Isten áldásával, minél több életet menthessenek meg, mert attól függetlenül, hogy sajnos nekünk nem sikerült, ezek az emberek embert próbáló, csodálatos munkát végeznek!” 

A teljes dalt itt tudod meghallgatni.

Kiemelt kép: részlet a klipből – Forrás: Youtube.com