Xantus Barbara csakúgy mint sokan szintén nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, ugyanis a színházak bezártak, így nem volt munkája, ám arról a LikeNews is beszámolt, hogy a színésznő nem sokáig tétlenkedett, ugyanis maszkokat kezdett el árulni egy budapesti bevásárlóközpontban.

Nem volt bevétele

A színházak bezárása miatt Barbarának nem volt bevétele, viszont van két gyermeke akiket el kell tartania, ezért döntött úgy, hogy munkát vállal. “Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is” – mondta korábban a színésznő a Ripostnak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fia segített neki

A színésznő elmondta, hogy otthon nem szerette volna megjátszani magát:  „A fiam biztosan tudna mesélni, mert időnként kieresztettem a hangomat… Otthon nem akartam megjátszani magam”

Nagyon nehéz időszak

A színésznő nagyon nehéz időszakot élt meg, előfordult, hogy egész éjszaka filmet nézett és nem aludt, csakhogy a gondolatait elterelje a problémáiról, de hajnalban mikor a fia felébredt és látta, hogy édesanyja a kanapén alszik mindig bekísérte Barbarát az ágyához.

Régebben nem merte kimutatni a gyengeségeit

„Régebben nem mutattam volna ki a gyengeségemet, mert mindig, mindenkinek meg akartam felelni. Fiatalon annak, hogy Szurdi Miklós csodálatos, fantasztikus nagy ember felesége vagyok és Xantus János leszármazottja. De most már eljött az a pillanat, amikor azt mondtam: nem, elég volt! Miért kéne nekem másként viselkednem, mint ahogyan érzek?” – nyilatkozta Xantus Barbara a Ripost-nak.

A szerelem is rátalált tavaly

Szerencsére Barbara életében jó dolgok is történtek a koronavírus-járvány alatt, ugyanis rátalált a szerelem.

Xantus Barbara romantikus alkatnak tartja magát, valamint mindig is azt szerette volna, hogy találjon valakit, aki olyan hőfokon ég mint ő. “Nekem a legfontosabb, hogy a szerelmem egyet jelentsen a társammal. Hogy félszavakból is megértsük egymást, legyen a barátom, a vitapartnerem, és az együtt töltött idő minőségi legyen. Nem lehet tudni, hogy mennyi időre találkozik egy ember a másikkal, minden pillanatot ki kell élvezni” – nyilatkozta a színésznő egy hónappal ezelőtt.

Nincsenek elvárásai

A színésznő azt is elmondta, hogy nem vár el semmit egy férfitól, ugyanis szerinte a szerelemben ezt nem szabad tenni, ne legyen megfelelési kényszere az embernek, se korlátok, a legtisztább, ha mindenki önmagát adja, úgy lehet teljes az egész.

Az egyik legjobb éve volt 2020

A koronavírus és a nehézségek ellenére összességében Barbara úgy érzi, hogy 2020 az egyik legjobb éve volt. A színésznő szerepelt a Drága Örökösökben is, amit nagyon élvezett és hálás, hogy szerepet kapott.

Vannak tervei

Barbara elárulta, hogy mik a tervei a jövőre nézve, elsősorban szeretne színházban dolgozni és forgatókönyveket írni. “Van egy stáb, akikkel már elkezdtünk kis játékfilmeket írni, ez nagyon foglalkoztat mostanában. Szerencsére több időm is van sok mindenre, például a barátaimra és tudok könyveket olvasni, filmeket nézni, amire az utóbbi években alig volt időm” – mesélte a színésznő az nlc-nek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Xantus Barbara, TV2