A LikeNews is megírta, hogy közel egy évtizednyi harag után kibékült Bangó Margit és lánya Marika. Anya és lánya a karácsonyt is együtt töltötte.

Bangó Margit kezdeményezte a békülést

Kiderült, hogy az énekesnő volt a kezdeményező fél, ugyanis felhívta unokáját Bangó Marika legkisebb lányát.

“Anyu kezdeményezte a békülést, mégpedig úgy, hogy a kisebbik lányunkat, Mónit felhívta. Olyan dolgokat mondott neki, ami után azonnal beszélni akartam vele” – mondta Marika a Ripostnak korábban.

Tináék nem szerepelnek a képeken

A mostani karácsonyi fotókon egyébként Tináék nem szerepelnek, így elképzelhető, hogy Bangó Margit és a lánya valóban kibékültek, de könnyen lehet, hogy Tina nem bocsátott meg az édesanyjának.

A koronavírus hozta őket össze

Marika szerint a koronavírus-járványnak is nagy köze lehet ahhoz, hogy a békülés mellett döntöttek.

“Ebben a nehéz időszakban sokan mindent átértékelnek, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az igazság azonban az, hogy már sokkal korábban le kellett volna ülnünk beszélgetni, hiszen mélyen legbelül mindig is nagyon szerettük egymást” – mesélte néhány napja Marika a Ripostnak.

Tudták mi van a másikkal

Habár Bangó Margit és Marika 9 éven át nem beszéltek mégis tudták, hogy mi van a másikkal, ugyanis a családjuk nagy, így innen-onnan mindig tudták, hogy mi a helyzet – mesélte Marika a Borsnak.

Ez volt a harag oka

Marika elmondta, hogy édesanyja kamerák előtt tagadta ki, ekkor mérgesedett el igazán a viszonyuk.

„A vita természete már mindegy is, de az lett a vége, hogy az édesanyám kamerák előtt tagadott ki. Nyilatkoztunk akkoriban mindketten erről, sok harag volt bennünk. Rengeteg kibeszéletlen probléma volt köztünk, aminek az lett az eredménye, hogy egy idő után már nem is kerestük egymás társaságát” – mesélte Marika a lapnak.

5 órán át sírtak

Bangó Margit lánya elmesélte, hogy édesanyja először a lányával Mónikával beszélt a telefononon, akinek olyan dolgokat mondott, hogy megkérte hívja vissza neki.

„Átvette a telefont, öt óra hosszát beszéltünk, és öt órán át sírtunk anyuval a telefonban. A béke hangján beszélgettünk, minden téma feljött. Ellágyultunk mindketten. Úgy érzem, egycsapásra elmúlt minden rossz az életünkből” – folytatta Marika a Borsnak.

Nem karácsonykor találkoztak először

Anya és lánya nem karácsonykor találkozott először személyesen hosszú évek után, hanem december 14-én Marika születésnapján, amikor is az énekesnő átment a lányához. A család egymás nyakába borult és csak sírtak.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Bangó Margit