Élete legeslő szexuális éléményéről vallott Hajdú Péter műsorában Lakatos Márk.

Azt is elárulta, kivel vesztette el a szüzességét

Az ország egyik legismertebb stylistja Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy kivel és mikor vesztette el a szüzességét, ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor a műsorban a másik fél személyéről is lerántja majd a leplet.

FRISS! A szív megszakad: Gyászol Tóth Gabi – Megható fotóval búcsúzik az énekesnő

Ő volt az első nagy szerelme

– Volt egy nagy szerelmem gimnáziumban, vele feküdtem le először. Nem árulom el a nevét, mert ő azóta egy közismert médiaszereplő – mondta Lakatos a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának pénteki adásábarn. 

EZT SE HAGYD KI: Búcsúznia kell a nézőknek: távozik a Jóban Rosszban egyik kulcsszereplője

Szorosra fűzött barátság

– Elkezdődött egyre szorosabbra fűződni a barátságunk, megvolt az összhang, a vibrálás, és egyszer csak megtörtént a dolog. Ma már gyerekei vannak, heteroszexuálisként él, neki ez egy kaland volt. Igen, furcsa lehet, de egy heteroszexuális fiúval volt az első szexuális élményem, és azután is sok heteróval volt kapcsolatom – mondta a műsorban stylist.

EZ IS ÉRDEKELHET: “Nem szépítem, vetéléshez hasonló” – Görög Zita és az egész családja is elkapta a koronavírust – Ilyen állapotban van most a modell

Pénteken kerül adásba

A titkokat leleplező epizód pénteken kerül adásba, ám a LifeTV Instagram oldalán már most egy izgalmas beharangozóval találkozhatunk: „Eljött az idő, hogy @markolakatos talán még sosem látott oldalát is megismerjük! Ezen a héten őt zárjuk össze Hajdú Péterrel. Ha kíváncsiak vagytok az őszinte beszélgetéseikre, tartsatok velünk pénteken 22:00-tól!” – írja a csatorna a posztban.

Kiemelt kép: Lakatos Márk – Hajdú Péter, LifeTv