Görög Zita a közösségi oldalán számolt be róla, hogy ő és az egész családja elkapta a koronavírust. A modell a covid 11. napján jelentkezett be, ám elmondása szerint alig van ereje még írni is.

A párja és a gyerekei is betegek

A modell 11 nappal ezelőtt kapta el a vírust, a tünetei pedig még mindig erősek. A csalája is, a párja, illetve a két kisebb gyermeke is elkapta a fertőzést. Mindezekről közösségi oldalán adott számot.

A kicsiknek magas láza is volt

– Eddig erőm sem volt írni. Ma sincs sok. Se kedvem. Új kihívással küzdöttünk. Hogyan gondoskodjon 2 covidos, lázas, beteg, étvágytalan és kedvetlen gyerekről, 2 covidos szülő? Hivatalosan Lottinak és nekem lett pozitív teszünk, mert Titinek és Zsoltinak nem csináltattunk. Mivel a kicsinek volt a legmagasabb láza és ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint mi, feleslegesnek éreztük kitenni még ennek a kellemetlenségnek is. Zsolti pedig igy is karanténba kényszerült velünk és akkor még nem voltak tünetei.

FRISS! Gyógyszerkutató: “fontos, hogy már az alapellátásban elérhető legyen a favipiravirtartalmú gyógyszer”

Egyedül a nagyfia úszta meg

– Egyedül a nagyfiam úszta meg, akinek negatív lett a tesztje, teljesen tünetmentes volt, így apukájánál maradt, írta posztjában Zita.

EZ IS ÉRDEKELHET: Kötelező a közterületen a maszk, de… – Így pontosított Magyarország Kormánya – fotó

A gyerekek és a párka már jól vannak

– A gyerekek és Zsolti már jól vannak, napok óta tünetmentesek. Én kevésbé vagyok szerencsés.

A vetéléshez hasonló érzés

– A fájdalom a legtöbb étkezés után, ami a gyomromat támadja, nem szépítem, vetéléshez hasonló, a fejfájástól nincs alvás. Elengedtem a háztartást, elengedtem magam. Azért merem ezt így leírni, mert aki ismer, tudja Monica típus vagyok, egy porcica nem suhan úgy át a házon, hogy ne kapnám el. Majd jelentkezem még. Vigyázzatok magatokra! – zárja sorait Zita.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Covid 11. nap. Eddig erőm sem volt írni. Ma sincs sok. Se kedvem. Új kihívással küzdöttünk. Hogyan gondoskodjon 2 covidos, lázas, beteg, étvágytalan és kedvetlen gyerekről, 2 covidos szülő? Hivatalosan Lottinak és nekem lett pozitív teszünk, mert Titinek és Zsoltinak nem csináltattunk. Mivel a kicsinek volt a legmagasabb láza és ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint mi, feleslegesnek éreztük kitenni még ennek a kellemetlenségnek is. Zsolti pedig igy is karanténba kényszerült velünk és akkor még nem voltak tünetei. Egyedül a nagyfiam úszta meg, akinek negatív lett a tesztje, teljesen tünetmentes volt, így apukájánál maradt. A gyerekek és Zsolti már jól vannak, napok óta tünetmentesek. Én kevésbé vagyok szerencsés. A fájdalom a legtöbb étkezés után, ami a gyomromat támadja, nem szépítem, vetéléshez hasonló, a fejfájástól nincs alvás. Elengedtem a háztartást, elengedtem magam. Azért merem ezt így leírni, mert aki ismer, tudja Monica típus vagyok, egy porcica nem suhan úgy át a házon, hogy ne kapnám el. Majd jelentkezem még. Vigyázzatok magatokra! 😷🙏 #avilágmindenkié

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD: Pszichésen is megviseli ez az egész: A tüdőgyulladás ellenére már az otthonában gyógyul a koronavírusos Majka, este újra beszél az állapotáról

Majka is koronás

Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Majka is elkapta a koronavírust. A rapper ezután úgy döntött mindennap számot ad az állapotáról. Néhány nappal a megbetegedését követően kórházban kellett maradnia, tegnap pedig kiderült: kétoldali tüdőgyulladása van. Azoban a zenész már hazamehetett, otthonában gyógyul.

Kiemelt kép: Görög Zita – YouTube