A Fixfogsor Fogászati Rendelő életének középpontjában már 10 éve a műfogsorok rögzítésének megoldása áll. Több mint 4000 páciensen segített az alkalmazott eljárás. Ön is érintett lehet!

Már több mint 10 éve elérhető Magyarországon is az az implantációs eljárás, ami a műfogsorok stabilitását egyetlen kezeléssel képes helyreállítani.

A Fixfogsor Rendelő hazánkban elsők között alkalmazta azt a műfogsorrögzítési, stabilizálási eljárást, mely ma már nagyon sok protézisviselőnek változtatta meg az életét. Ezzel a módszerrel a műfogsor -ragasztó használata nélkül-, kényelmesen rögzül a szájban. Nem kell többé aggódni azon, hogy étkezés vagy beszéd közben elmozdul.

Az eljárás előnye többek között:

 • a legtöbb esetben vékony, „leépült” állcsontnál is alkalmazható,
 • idős korban is kiváló megoldás,
 • az eljárás – az esetek többségében – nem jár az íny felvágásával,
 • mind alsó, mind felső fogsornál alkalmazható,
 • a módszer már több ezer páciens esetén bizonyított és számos szakmai díjjal elismert,
 • költsége tekintetében jelentősen kedvezőbb a miniimplantáumok alkalmazása, mint a hagyományos implantációs eljárások.

Az eljárás életmódra gyakorolt hatásai:

 • nem kell műfogsorragasztót használnia,
 • nem kell éjszakára kivennie a fogsorát, az a szájban maradhat, akár az igazi,
 • nem kell aggódni azon, hogy kiesik vagy elmozdul a fogsor beszéd vagy étkezés közben,
 • magabiztos lesz a beszéde a stabil fogsor miatt,
 • visszanyeri erős rágási képességét,
 • fogsora újra arcának ragyogó „éke” lehet, nem kell takargatnia gyönyörű mosolyát.

Az eljárás továbbfejlesztéséért és tökéletesítéséért a Fixfogsor Rendelő a Magyar Tudományos Akadémia és a Kamarák közös Innovációs Díját illetve a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíjat is átvehette. A Magyar Brands díjazottak között is megtalálható a Fixfogsor Rendelő.

Dr. Szabó László alapító-igazgatóval beszélgettünk a fogászati szakmában kimagasló teljesítményt nyújtó Fixfogsor® Rendelő sikerének titkairól.

„A fogazat funkciójának megőrzése kulcsfontosságú egy ember életében. Amennyiben valaki már elveszítette fogazatát, akkor annak visszanyerése válik kiemelten fontossá. Mivel Magyarországon a fogmegtartás tekintetében nem állunk valami jól, ezért az igény az olyan szolgáltatásokra, ahol a már elveszített fogazatot igyekeznek pótolni, rendkívül megnőtt.” -emeli ki az igazgató.

65 éven felüliek fogatlanságának az Egészségügyi Világszervezet ajánlásai szerint 25% alatt kellene lennie, míg ez Magyarországon 50% feletti.

„Hiába van kiváló gasztronómiánk, tálalhatjuk az ételt a legszebb porcelán étkészletekben, ha azt nem tudjuk megfelelően megrágni, és nem érezzük magunkat komfortosan a társasági élet terén sem. Tulajdonképpen ez a társadalmi igény hívta életre a Fixfogsor® Rendelőt. A Rendelő megalapításának az ötlete 15 éves implantológiai tapasztalatra épülve 2010- ben született meg. Akkoriban ez a módszer nem igazán volt elterjedt a fogorvosok körében, pedig kiválóan működik”– meséli Dr. Szabó László a Fixfogsor® Rendelők igazgatója.

„Életünk a műfogsor-rögzítés!”

Műfogsorrögzítéssel kapcsolatban kérjen információt telefonon munkatársunktól.

Hívja a 06 1 9000 634 telefonszámunkat. 

Szakavatott kollégánk minden kérdésére válaszol.

Ön is szenved a mozgó, instabil műfogsora miatt?

A megoldás lényege:

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés lényege egy titán implantátum, amelyet közvetlenül az ínyen keresztül, teljesen fájdalommentes eljárással illesztenek az állcsontba. Alsó fogsor rögzítése esetén 4 darabot, felső fogsor esetén 6 darabot ültetnek be. A titán biológiailag semleges, a csontsejtek gyorsan, 3 hónapos gyógyulási időszak alatt ránőnek a felszínére. Az implantátumokra a Rendelő saját fogtechnikai laborjában protézis készül. A rögzített műfogsor véletlen elmozdulása kizárt, de a műfogsor továbbra is kivehető és betehető marad, ami különösen a szájhigiénia és az implantátumok ápolása miatt fontos. A megfelelő végeredmény eléréséhez – az implantáció hibátlan tervezése mellett – szükséges a rendelő saját laborjában, magasan képzett fogtechnikus-csapat által készített kiváló minőségű fogsor is.

A FIXFOGSOR® Rendelőt bemutatkozó videót az alábbi videón tekintheti meg:

„Minőségi szolgáltatásunkhoz több szakma együttműködése és professzionális munkája szükséges. Kollégáink kezdve az implantológusoktól a protetikusokon, a konzultánsokon és a fogtechnikusokon keresztül az asszisztensekig lelkiismeretes munkával készítik el a „végterméket”, a minden helyzetben stabil műfogsort.”

Büszkék vagyunk arra, hogy működésünk 10. évfordulóján már túl vagyunk a 4000. protézisrögzítési beavatkozáson. Köszönjük pácienseink bizalmát!”– emeli ki Dr. Szabó László, a Fixfogsor Rendelők igazgatója.

A műfogsorrögzítés egy kiváló módszer a protézisek stabilizálására! Az eljárással kapcsolatos további részletekért KATTINTSON IDE: fixfogsor.hu

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!