Esküvő lázban ég Rácz Jenő és kedvese Gyuricza Dóra! A sztárséf tavaly jegyezte el szerelmét és már alig várják, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Dóri már a ruháját is kiválasztotta.

Nehezen tudott dönteni

Dóri a Story Magazinnak elárulta, hogy bizony nem volt könnyű döntést hozni az esküvői ruhát illetően. Több szalonban is járt és mindegyiknél egyre lelkesebb volt, de minden egyes próba után azon tűnődött, hogy vajon hogyan fog választani ennyi szép ruha közül. “Annyira szépek ezek a ruhák és annyira szépnek érzi magát bennük egy nő, hogy egyszerűen lehetetlennek tűnt a választás” – nyilatkozta az izgatott menyasszony, akinek végül édesanyja és nővére segített választani. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az anyukája leszavazta a kihívóbb darabokat

“Az anyukám ellene van a túlzottan átlátszó, mélyen dekoltált daraboknak, és leszavazta őket. A testvéremnek érdekes módon épp azok a ruhák tetszettek, amiket az előzetes elképzeléseim szerint választottam ki. Hiába volt gyönyörű egy-egy elegáns darab, a nővérem szerint azok nem tükrözték a személyiségemet és ebben igazat adtam neki” – mesélte Dóri a hetilapnak.

Jenő nem segített

Rácz Jenő nem segített választani a kedvesének, így valószínűleg a tradícióhoz híven az ő esetükben sem fogja látni a vőlegény a menyasszonyi ruhát az esküvő napjáig.

Edzőterembe jár

Habár Dóri fantasztikusan néz ki most a nagy nap előtt sokszor heti ötször is konditerembe jár, hogy az esküvő napján ne kelljen aggódnia azon, hogy rámegy-e az általa kiválasztott álomruha.

Már a családalapításon gondolkodnak

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy nemrégiben az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett Rácz Jenő, sztárséf és menyasszonya, ahol már a családalapítás és babanevek is szóba kerültek. A páros Peller Mariann és Peller Anna kérdéseire válaszolt a családtervezéssel kapcsolatban. Jenőék elárulták, hogy ezt nem tervezik olyan precízen, hanem úgy vannak vele, ahogy történik, majd úgy lesz. 

Már a nevek is szóba kerültek

Elárulták, hogyha fiú lesz, akkor Jenő lesz, ugyanis a sztárséf is már az ötödik, aki ezt a nevet kapta a családban. Jenő viccesen megjegyezte, ha kislány lesz, akkor Kamilla lesz, mert szereti a kamillateát.

Ilyen szülők lesznek

Jenő szerint Dóri egy cuki anyuka lesz, ugyanis már most is képes akár este kilenckor is kalácsot sütni. A sztárséf pedig tudja, hogy nagyon sokat fog játszani a gyermekeivel, párja pedig hozzátette, hogy Jenőt imádják a kicsik.

A gyerekek számában még nem egyeztek meg

Jenő egyelőre két gyermeket szeretne, elmondta, hogy az fontos, hogy legyen az embernek testvére, ám Dóri inkább három gyerekben gondolkodik, ugyanis ők is négyen vannak testvérek, így ő nagy családot szeretne. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Rácz Jenőék már a családalapításon gondolkodnak – elárulták, hogy milyen fiúnevet adnának leendőbeli gyermeküknek

Iszak Esztiék is esküvőt szerveznek

Iszak Eszter a Life TV Bréking műsorának a vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, miként gondolkodik a házasságról, sőt arról is szót ejtett, milyen esküvőt terveznek a szerelmével, Gyurta Dániellel. OLVASD EL! Iszak Eszti elárulta: ilyen esküvőt terveznek Gyurta Danival

Nem csak a papír számít

„Nyilván nem a papír számít, nem azt fogod nézegetni minden nap, hanem a tudat, hogy ez egy komolyabb szint” – mondta el Eszter, aki arra is kitért, hogy saját magát romantikus típusnak tartja és abszolút hisz a házasságban.

Szerencsésnek érzi magát

Ezen a ponton hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis a párja, Gyurta Dániel is hasonlóan gondolkodik a téma kapcsán.

A harmónia fontossága

„Az a fontos, hogy a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolja. Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak akkor úgy kell, hogy se a férfi se a nő ne gondolja így” – árulta el a fiatal műsorvezető, aki arról is beszélt sajnos szerinte sok olyan párkapcsolat van, ahol nincs meg a megfelelő harmónia ebben a kérdésben.

Szeretnének templomi esküvőt

Demcsák Zsuzsa arról is kérdezte Esztert, hogy ha majd arra kerül a sor, szeretnének-e templomi esküvőt, erre pedig a a szőke szépség csak annyit válaszolt, hogy igen. A műsor részletét megnézheted ide kattintva. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra – Forrás: RTL Klub