Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta meghalt Csóré Béla, a magyar mulatós világ egyik kiemelkedő zenésze, legendája. L.L. Junior nemrégiben megható posztban búcsúzott a zenésztől.

Agyvérzést kapott

Mint megírtuk Csóré Béla 53 éves korában hunyt el, azt követően, hogy szerdán agyvérzést kapott. Erről Vass Ignác kollégája számolt be a közösségi oldalon és arra kért mindenkit, hogy imádkozzanak a barátjáért. Nagyon sokan szorítottak érte, hogy felépüljön, ám a szervezete vasárnap végleg feladta a küzdelmet. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

L.L. Junior fájó szívvel búcsúzott

Ahogy arról a LikeNews is hírt adott zenész kollégája L.L. Junior fájó szívvel búcsúzott a zenésztől, mint írta: “Lezárult egy korszak. Egy igazi Legenda, ikon távozott. Ő maga volt a zene. A 80as évektől napjainkig. Felejthetetlen dalokkal, amik generációk szívébe íródtak. Szerencsés vagyok, hogy a barátja lehettem. Sokat mulattunk együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel voltunk egymás felé. Pár hónappal ezelőtt azt terveztük, hogy megcsináljuk a régi dalait együtt, el is mentünk Burai Krisztiánhoz és felvettünk vagy 4-5 dalát, amit együtt – es külön Burai/Csore/LLJunior – terveztünk kiadni majd, új 2021es hangzásban, modern köntösben. Most megígérem nektek, hogy hamarosan jönni fog egy ilyen dal majd. De most teljesen magam alatt vagyok, és nem értem hogy ilyen fiatalon (53!) és ilyen gyorsan hogy mehetett el! Szótlan vagyok és nehéz, keserű a szívem! Isten veled hékám! Nem felejtünk soha!”

Itt a teljes poszt

Nagyon kedves barátja volt

Junior most megszólalt a Blikknek, akiknek azt mondta: “Nagyon kedves barátom volt, rajta nőttünk fel, és hatalmas dolog, hogy a barátomnak mondhattam. Az ő dalaira szerettek szomorúnak lenni, inni, mulatni és együtt is mulattunk nagyokat. Volt olyan, hogy Grófóékhoz mentem le Szolnokra, onnan mentem át Bélához és most egyikük sincs már közöttünk” – nyilatkozta a lapnak a rapper.

Ez is érdekelhet: Az üvegkoporsóra borulva zokogott Nagy Grófo felesége – további részletek derültek ki a zenész temetéséről

Nemrég még beszéltek

“Nem olyan rég beszéltük meg, hogy néhány dalát feldolgozzuk, ezzel is segíteni egy picit a helyzetén, úgy gondolom, hogy a tehetségét tekintve nem volt méltó helyen”

Ez volt az egyik közös felvételük Juniorral

A kommentelők is búcsúztatják

Junior posztja alatt több búcsúzó komment is felbukkant, az egyik hozzászóló például azt írja: “Tiszta szívből sajnálom egy legenda volt az ő dalait nagyon sokat hallgattam az összes kazettákat megvettem. Őszinte részvétem a családjának és a rokonságnak! Nyugodjon békében”

Gáspár Győzike is búcsúzik

A mulatószenészről Gáspár Győzi is megemlékezett, csak elismerő szavakat tudott rá mondani, mint írta, “dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére.”

Így búcsúzott Győző

“Mélységes szomorúság tölt el, hogy elment a legendás cigány zenész-énekes, Csóré Béla. Dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére.Falunapok, bálok, keresztelők, lagzik ezreinek volt sztárvendége. Generációnknak nincs olyan tagja, aki ne ismerte volna egyedi hangszínű nótáit, és nincs olyan lakodalmas zenész se aki ne tanulta volna meg számait, vagy ne próbálta volna utánozni stílusát. Nemcsak gyerekkoromban, hanem akár ma is örömmel hallgattam, dúdoltam, énekeltem a számait, mert szép emlékeket idézett bennem. Csóré Béla valóban egy élő legenda volt, aki mindig hű maradt nevéhez, és a cigányságához!Isten vigyázza örök álmát, nyugodjon békében!”

Itt a teljes poszt

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csóré Béla, YouTube: Frédy Show