Cseke Katinka idén is szüleinél töltötte a karácsonyt. Minden évben halászlé és kocsonya kerül az ünnepi asztalra.

Hosszú és fárasztó év áll Cseke Katinka mögött. A színésznő élete 2019-ben fenekestül felfordult: sok év után távozott a Jóban Rosszban sorozatból, és olyan formában láthattuk őt, ahogy eddig szinte soha! Egy indiai gyógynövény komplexum segítségével sikerült több mint harminc kilótól megszabadulnia, tele van tervekkel és várakozással. Katinka azonban elmondása szerint ugyanaz a belevaló csaj maradt, mint eddig, sőt az ünnepeket is pont ugyanúgy töltötte, ahogyan az elmúlt 18 évben.

„Vidéki lány vagyok, így minden évben nagyon várom a karácsonyt, ugyanis ez az időszak az évben, amikor egyhuzamban picit több időt tölthetek a családommal, akik Pécsett élnek. Nagyon húzós volt az időbeosztásom, amíg a sorozatban szerepeltem, így akadt olyan év is, amikor csak két alkalommal jutottam haza, de a karácsonyt mindig otthon töltöm” –mondta Katinka a Blikknek.

„A családunkban rengeteg ünnepi hagyomány van, amit mindig be is tartunk, sok-sok éve. Apu halászlevet, anyu kocsonyát főz, és ezeket egyszerűen remekül csinálják, de csak és kizárólag karácsonykor kerülnek az asztalra. Hiába kérleljük őket, ez a két ételt csak ilyenkor hajlandóak elkészíteni” – mesélte a színésznő.

Sikeres fogyókúrájának köszönhetően idén karácsonykor nem mentek fel plussz kilók Katinkára. Cseke Katinka fogyókúrájáról a LikeNews.hu korábban beszámolt, a cikket ide klikkelve tudod elérni.

A másik ilyen hagyomány a „csilingelés”. Két gyerek van a családban, a bátyámé, és az én lányom, akik ugyan már nagyok, 16 és 18 évesek, de minden évben, szenteste ugyanúgy felküldjük őket az emeletre, és csengetünk, amikor megérkezik a Jézuska. Ez mindig így volt, és remélem így is marad örökké” – tette hozzá nevetve Katinka, aki az ünnepet nagyon szereti, de a telet kevésbé. A színésznő azonban szerencsésnek mondhatja magát, Pécsett a szülői ház ugyanis a hegyen található, így ugyan nem volt idén fehér a karácsonyunk, Katinka mégis páratlanul szép környezetben tölti az év utolsó napjait.

Kiemelt kép: Cseke Katinka – Forrás: Facebook