Heteken belül költözött volna be a családjával Kis Grófo a biatorbágyi álomotthonukba, ám úgy döntöttek, hogy inkább megválnak az ingatlantól és Szolnokon folytatják az életüket.

Ezért akartak költözni

Kis Grófoék azért akartak elköltözni, mert a gyerekek jövője és iskoláztatása miatt inkább Budapest közelében képzelték el a jövőjüket, ám Nagy Grófo halála mindent megváltoztatott, mint ahogy a LikeNews.hu hírportál is megírta a zenész 48 éves édesapja tavaly év végén hunyt el koronavírus-fertőzésben. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tavaly kezdtek el építkezni

Kis Grófoék a tavalyi évben kezdték el az építkezést, mostanra pedig hamarosan már el is foglalhatnák az új otthonukat, ám erre nem fog sor kerülni, ugyanis a család Nagy Grófo halála után úgy döntött, hogy inkább Szolnokon maradnak.

Nem hagyja egyedül az édesanyját

„Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, édesapám elvesztése mindenkit lesújtott, úgy döntöttem, nem hagyom egyedül édesanyámat, a testvéremmel együtt vigyázunk rá” – nyilatkozta a Blikknek a zenész.

Sokat segít neki

„Az esték a legnehezebbek, amikor az ember nyugovóra térne, de a gondolatok csak jönnek és a lélek háborog. Édesanyám egyik este nálunk, másik este a testvéreméknél alszik, hogy átsegítsük őt a magányos estéken, lefoglaljuk. Nehéz, mert közben a saját gyászunkkal is meg kell birkózni, de összetartunk” – folytatta a lapnak az énekes. EZ IS ÉRDEKELHET! Ez már kegyeletsértés! Csalók áldozatává vált az édesapját gyászoló Kis Grófo

Szolnokon vesznek házikót

Az énekes elárulta, hogy amint eladja a biatorbágyi új házat utána annak az árából Szolnokon szeretnének venni egy házikót a családja közelében. „A gyerekek még kicsik, Lacika másodikos, Istvánka – becenevén Armandóka – elsős lesz, itt járják ki az általánost, hiszen itt is vannak jó iskolák, a város is folyamatosan fejlődik. Esetleg néhány év múlva újra fontolóra vehetjük a költözést” – mesélte kis Grófo a Blikknek.

Hiányzik neki az édesapja

Kis Grófonak még most is rettenetesen hiányzik imádott édesapja, szeretnék a Grófo nevet fenntartani és az értékeket tovább vinni. Nagy Grófo számára mindig a család volt az első és ebben is szeretné a család az ő példáját követni.

A hitük enyhíti a fájdalmat

Kis Grófo korábban a Ripostnak elárulta, hogy fájdalmukat enyhíti a tudat, hogy édesapjuk már “a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket”. A fiatal zenész hozzátette, hogy a nehéz pillanatokban is a hitébe kapaszkodik, valamint tudja, hogy édesapja sem szeretné, ha nem a jövő felé tekintenének.

Üzent neki

Az énekes édesapjának sokszor teszi fel a kérdést, hogy hol lehet és merre is járhat és ilyenkor úgy érzi, hogy ilyenkor választ is kap a kérdéseire. “Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben” – mondta Kis Grófo a lapnak.

Megemlékezést szerveznek

A hatalmas temetés után a család szeretne egy megemlékezést szervezni Nagy Grófo 50. születésnapjára, amire júniusban került volna sor. Kis Grófo elmondta, hogy édesapja több mint ezerfős bulit szeretett volna a kerek évfordulóra, így ha a járványhelyzet lehetővé fogja tenni mindenképpen szeretnének megemlékezni róla a születésnapján. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: TV2