Elképesztő üzenetekkel kezdték el bombázni Kis Grófot. A gyásztó összetört bulibáró ismeretlenektől kapott üzeneteket, amelyben arról érdeklődnek, hogy a szóban forgó 500 ezer forintot, hogyan és mikor kapják meg. Mivel azonban Grófo sehol senkinek nem ajánlott ilyen összeget, rájött, hogy csalás áldozatává vált.

Elhunyt édesapját is belekeverték

Ami pedig a legrosszabb az egészben, hogy az énekes tavaly elhunyt édesapját is belekeverték az egészbe, ami még inkább szíven ütötte Grófot. „Elég sokan írtátok nekem, hogy csalók élnek vissza a nevemmel illetve édesapámat nem tisztelve közös képünk által próbálják az embereket megtéveszteni és becsapni! Erre csak annyit mondok , hogy szégyelljék el magukat ezek az emberek! Ne feledjék, Isten mindent lát és mindent hall! Kérlek benneteket, jelentsétek ti is őket, és senki ne dőljön be a csalóknak” – írta Kis Grófo a Facebookon. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes poszt itt tekinthető meg:

Kegyeletsértő dolog

„A bejegyzés úgy szólt, mintha én szeretett édesapám emlékére osztogatnék félmillió forintot készpénzben az első 240 hozzászólónak, akik odaírják a poszthoz, hogy Ámen! Természetesen ilyesmiről szó sincs, aljas, kegyeletsértő dolognak tartom. Szerencsére már eltűnt a bejegyzés, de hosszútávon sajnos úgy érzem, hogy tehetetlenek vagyunk a csalókkal szemben. Már több zenésztársam is áldozatául esett ennek a pofátlan átverésnek, szomorú, milyen sokan bedőlnek nekik, mindenkit arra kérek, legyen körültekintő, ne dőljön be nekik” – mondta el leplezetlen indulatokkal a Ripostnak a zenész. RÉSZLETEK NAGY GRÓFO TEMETÉSÉTŐL: Az üvegkoporsóra borulva zokogott Nagy Grófo felesége – további részletek derültek ki a zenész temetéséről

Kis Grófo lett a családfenntartó

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta édesapja halála óta Kis Grófo lett a család feje, így semmilyen esetre sem hagyhatja el magát, hiszen a családjáról gondoskodnia kell. Habár a család szerette volna, hogy Nagy Grófo sokáig velük marad, sajnos nem így alakult. 

Pár napja ezt a fotót posztolta

A hitük enyhíti a fájdalmat

Kis Grófo a Ripostnak egyébként nemrégiben elárulta, hogy fájdalmukat enyhíti a tudat, hogy édesapjuk már “a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket”. A fiatal zenész hozzátette, hogy a nehéz pillanatokban is a hitébe kapaszkodik, valamint tudja, hogy édesapja sem szeretné, ha nem a jövő felé tekintenének. KAPCSOLÓDÓ: Először szólalt meg a temetés óta: Így ápolja majd édesapja emlékét Kis Grófo

Üzent neki

Az énekes édesapjának sokszor teszi fel a kérdést, hogy hol lehet és merre is járhat és ilyenkor úgy érzi, hogy ilyenkor választ is kap a kérdéseire. “Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben” – mondta Kis Grófo a lapnak pár nappal ezelőtt.

Kis Grófo is elkapta korábban a koronavírust

Kis Grófo és édesapja ugyanabban a kórházban feküdtek, néhány méterre egymástól, csakhogy míg a fiatal zenész állapota folyamatosan javult, addig Nagy Grófoé romlott. EZ IS ÉRDEKELHET: Felemészti őket a gyász – Egyetlen pillanatra sem hagyják magára apjuk halála miatt megtört édesanyjukat Kis Grófoék

Megérezte, hogy baj van

Kis Grófo néhány hete elmesélte, hogy a kórházban töltött napok alatt mindennap imádkozott az édesapjáért, ám a 10. napon megérezte, hogy valami nincs rendben. A zenész képtelen volt elaludni és egész éjjel csak az ágyában forgolódott, majd hajnalban az ott dolgozók tájékoztatták róla, hogy leáll az édesapja szíve.

Küzdöttek az életéért

Kiderült, hogy azon a éjszakán, amikor a fiatal zenész olyan nyűgösen és nyugtalanul feküdt az ágyában, akkor éppen az orvosok az édesapja életét próbálták megmenteni. KAPCSOLÓDÓ: Először szólalt meg a temetés óta: Így ápolja majd édesapja emlékét Kis Grófo

Utoljára láthatta

Kis Grófo a szörnyű hír hallatán átsietett az intenzív osztályra, ahol még egyszer utoljára egy üvegen keresztül búcsúzhatott el imádott édesapjától.”Nem engedtek be hozzá, csak üvegen keresztül láthattam, de megvárt. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, de hiszem és tudom, hogy ő már jó helyen van” – nyilatkozta az énekes a Borsnak.

Megemlékezést szerveznek

A hatalmas temetés után a család szeretne egy megemlékezést szervezni Nagy Grófo 50. születésnapjára, amire júniusban került volna sor. Kis Grófo elmondta, hogy édesapja több mint ezerfős bulit szeretett volna a kerek évfordulóra, így ha a járványhelyzet lehetővé fogja tenni mindenképpen szeretnének megemlékezni róla a születésnapján.

Vigyáznak az édesanyjukra

Habár Nagy Grófo gyermekei már nem élnek a családi fészekben, mind édesanyjuk közelében maradtak, hogy ő sosem legyen egyedül. “Eddig is sokat voltunk együtt, az utóbbi időben sincs ez másként. Vigyázunk egymásra, az édesanyánkra, mindig van mellette valaki – mondta Kis Grófo. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: TV2