Vasárnap életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel, hozzátéve: a beteg a szállítást követően hunyt el.

A szomorú hírt először Kunhalmi Ágnes írta meg a közösségi oldalán, majd a 18. kerület polgármestere megerősítette az információt. A 75 éves férfi a Dél-Pesti Centrumkórházban halt meg.

Az MSZP 18. kerületi országgyűlési képviselője, Kunhalmi Ágnes vasárnap koradélután ezt írta a közösségi oldalán: „Kedves 18. Kerületiek! Nagyon szomorú hírt kell közölnöm. Hivatalos tájékoztatást kaptam arról, hogy ma délelőtt meghalt az első kerületi koronavírus fertőzött.”

Szaniszló Sándor, a 18. kerület polgármestere is megerősítette a képviselő információját, annyit írt, hogy az elhunyt 75 éves férfi 18. kerületi lakos volt.

A Szent Imrében egy koronavírussal fertőzött nő édesanyja halt meg

Nem sokkal korábban arról írtunk arról itt a LikeNews.hu országos hírportálon, hogy a Szent Imrében meghalt egy koronavírusos asszony idős édesanyja.

Kiemelt kép: illusztráció