Csapattársát védte meg Curtis! A rapper és az Issimo budapesti Futsal Klub egyik játékosa majdnem összeverekedett, ám szerencsére Óvádi László az Újpest Futsal Klub alelnöke és focistája közbelépett.

Megfenyegették a fiatal sportolót

„A mérkőzésen fej fej mellett haladt a két csapat, nyilván mindketten győzni akartunk. Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt” – mesélte a Blikknek, Óvádi László.

Szétválasztotta őket

Óvádi elmondta, hogy Curtis és a másik csapat egyik játékosa dulakodni kezdett, de szerencsére széttudta szedni a feldúlt futballistákat. Mindketten piros lapot kaptak, ami az alelnök szerint teljesen jogos volt, de hozzátette, hogy a rapper kiállt a társa mellett, de ettől függetlenül túllépte a sportszerűség határát ő is.

„Az Újpest csapatának játékosai nemcsak csapattársak, hanem barátok is, ezért ez a hozzá állás mindenkire jellemző lett volna” – mondta az alelnök a Blikknek.

Megszólalt Curtis is

Curtis a Blikk megkeresésére elmondta, hogy rendkívül ideges lesz, amikor egy idősebb játékos egy nála jóval fiatalabbat bántalmaz a pályán, ezért érezte úgy, hogy az ifjú játékos védelmére kell kelnie.

Így történt

„Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenéves fiatalok. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt!” – mondta Curtis.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Féltik a rajongók Szabó Ádámot: nem örülnek Curtissel való barátságának

Nem ütött

Curtis kihangsúlyozta, hogy nem ütött meg senkit, csupán kicsit helyretette a férfit és meglökte.

„De tényleg, ezek tizen- öt-hat-hét éves gyerekek és odajön egy idősebb csávó, aki elkezdi rángatni, meg ütögetni a kisfiút?! Hogy képzeli ezt?! Egyszerűen nem hagyhattam!” – nyilatkozta a rapper.

Eltilthatják

Curtist valószínűleg a fegyelmi tárgyalás után egy időre eltiltják a játéktól.

Megbeszélték a dolgot

Széki Attila, azaz Curtis azt még elmondta, hogy a meccs után és a pályán is elnézést kért a férfitől, akivel összeszólalkoztak, sikerült rendezniük a nézeteltérésüket.

Kiemelt kép: Curtis