A Budaörsi Járásbíróságon a mai napon nem jelent meg Galambos Lajos. Lagzi Lajcsit vesztegetéssel és 30 millió forintnyi közüzemi csalással vádolják.

A koronavírus miatt nem jelent meg

Lajcsi elkapta a koronavírus-fertőzést, ezért nem lehet ott a mai tárgyaláson.

Vasárnap délután lett meg az eredmény

A zenész ügyvédje dr. Fröhlich Krisztián a Blikknek azt mondta, hogy az ügyfele vasárnap délután kapta meg a pozitív koronavírus-teszt eredményét.

„Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett” – mondta a lapnak Lajcsi védője.

Hosszú ideje húzodik a per

Lajcsi perére egyszer már 2019-ben sor került, ám akkor a mosdóban lett rosszul és mentő vitte el a helyszínről. 2020 szeptemberében a zenész fia, István kapta el a koronavírust, ezért nem jelent meg, a novemberi időponton pedig többen nem jelentek meg.

Kórházba került

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba” – mondta a Blikknek Lajcsi novemberben.

Nem csak miatta napolták el

Novemberben kiderült, hogy Lajcsi rosszullétét gyulladásos vesegörcs okozta, ám nem csak miatta napolták el a tárgyalást. A trombitás ügyvédje koronavírusos lett, valamint a bíró is lebetegedett.

Korábban elmondta, hogy számára a koronavírus nagyon veszélyes lehet

A tüdőtágulása miatt könnyen végzetes lehet az 59 éves Lagzi Lajcsi számára a koronavírus. gyerekkora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél.

„A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végzetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség…A kisebbik fiam, Istvánka szerencsére már kigyógyult a koronából, de én nagyon félek a fertőzéstől – az 59 éves trombitás, aki igyekszik minden előírást betartani, s minél kevesebb emberrel érintkezni” – mesélte korábban egy lapnak Lajcsi.

Kapcsolódó!

Előkerült egy koronatanú: Nem Lajcsi építtette a Boglárka lakóparkot!

Öt éve tart a kálvária

Lajcsit és feleségét öt évvel ezelőtt vádolták meg közműlopással, habár ártatlannak vallja magát az énekes, 125 napot töltött letartóztatásban.

Haragszik rá a felesége

– Nem azért haragszik rám a feleségem, mert van egy folyamatban lévő bírósági ügyem, hanem azért, mert ezt nem magánügyként kezelem. Bogi tudja, 22 éve egy daloló trombitáshoz ment hozzá, és azt is elfogadta, hogy világéletemben együtt rezegtem a közönségemmel. A bánatomat ugyanúgy megosztottam velük, mint az örömömet. Büszkén adtam hírt a gyerekeink születéséről, arról pedig könyvet is írtam, amikor 125 napot kellett egy hat négyzetméteres zárkában töltenem. Nekem is kellemetlen, hogy egy bírósági ügy árnyékot vetett rám, de eltitkolni sem akarom. Harcolok az igazamért, szerencsére ebben a feleségem az egyik legnagyobb támaszom. Csak szerinte ez nem tartozik másra. Ebben máshogy gondolkodunk – árulta el Lajcsi néhány hónappal ezelőtt.

Kiemelt kép: Galambos Lajos