A LikeNews is beszámolt róla, hogy Young G Béci várandós kedvesét, Norinát néhány nappal ezelőtt meg kellett műteni. A fiatal nő a terhessége hatodik hónapjában jár és már eleve veszélyeztetett terhes volt, ám kiderült, hogy egy nőgyógyászati műtétre is szüksége van, ugyanis méhszájsebe volt.

Az intenzíven kezelték

Mint megírtuk a szerelmesek külön töltötték a Valentin-napot is, ezért az Instagramon keresztül üzentek egymásnak, majd nem sokkal később Norina egy jóval szomorúbb hangvételű üzenettel jelentkezett a közösségi oldalon. Béci barátnője ugyanis a közösségi oldalán egy nagyon aggasztó bejegyzést tett közzé, sajnos az állapota súlyosbodott, ezért az intenzív osztályon kezelték.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Méhszájsebe volt

“25 hetes kismama vagyok. Van egy méhszájsebem, ami néha néha vérzett, de 4 napja voltam a Doktornőmnél, aki beküldött a Soteba az egyik legjobb Professzorhoz, hogy nézzen meg, mert már ez nagyon nem tetszik neki! Minden nagyon gyorsan zajlott, ami nagyon megrémisztett! A méhszájsebem rettenetesen nézett ki, azt mondta a Professzor másnap befekvés, kivizsgálnak és szövettant vesznek, ami altatásban történt,de a kisbabámnak nem árthat! Nem sűrűn vesznek szövettant kismamáktól, de nem tudják mi történik velem. Az intenzív osztályon tartottak megfigyelésen, nyilván nem egy leány álom, de ez legyen a legkevesebb, viszont éreztem, hogy nagyon vigyáznak rám! A kisbabám, ahogy kihoztak a kisműtétről egyből jelzett, hogy minden rendben van, áldott állapotban vagyok Ő vele! Ő egy kincs, aki az anyukájának annyi erőt ad, mint semmi a Földön! Azt érzem megállíthatatlan vagyok MIATTAD Már a kórházi szobámban fekszem és várok a szövettan eredményeire! Számomra ez a pár nap lesz a legszörnyűbb, de nagyon pozitív vagyok és nem engedem elhatalmasodni a szomorúságot! Felkészültem mindenre! Ami a legfontosabb, hogy a babámnak nem árthat, nem lesz koraszülött sem, rá nincs veszéllyel ez az egész! Ő ugyebár a méhemben van, ez az elváltozás pedig méhen kívül van és nem juthat be hozzá! Amik a kérdések… Annyira sürgősen meg kell műteni, hogy a baba bennem lesz, vagy elég utána?! Vagy elmúlik magától csak “begyulladt”…Én nagyon hiszek abban, hogy ez egy tanítás számomra, sűrűbben kell kivizsgálásokra járni, mert nekem a “legproblémásabb” szervem az a méhem! Hibáztatom magamat is, viszont vannak olyan dolgok amelyekre nem tud felkészülni az ember és megelőzni sem! Ezt nem tudjuk és lehet nem is fogjuk megtudni, hogy miért történt!…” – írta Mészáros Norina egy korábbi posztjában.

Május végére van kiírva

“Norina már a hatodik hónapban jár, május végére van kiírva. Az már az első vizsgálatok során kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, de közben kialakult egy nőgyógyászati problémája is, ami miatt hétfő reggel meg kellett műteni, nehogy korai szülést eredményezzen. Ez alapból egy rutinműtét lett volna, de a baba miatt komplikált volt. Most a szövettan eredményére várunk. Nem egyszerű a helyzet, mert vérzékeny és vashiánya is van, de igyekszünk pozitívak maradni – árulta el a rapper pár nappal ezelőtt.

Nagyon aggódott

“Két szerettemért aggódok, ami szörnyű dolog. Hiába vagyok folyamatosan kapcsolatban a kórházzal, az orvosokkal, hogy tudjam, mi történik Norinával és a babával. Látszik, hogy mindent megtesznek értük, és mindig nyugtatnak, de nem tudhatom, pontosan mi történik odabent. Annyira szeretném, hogy bemehessek és meglátogassam, fogni szerettem volna a kezét akkor is, amikor az intenzív osztályon feküdt. Norina egy nagyon erős nő, de el vagyok keseredve, amiért egy ilyen nehéz helyzetben nem lehetek mellette. A babára a probléma nem hat ki, koraszülés sem lehet. A kórház a legjobbat biztosítja Norinának.” – mondta a rapper.

Kiderült, hazamehet

Norina két nappal ezelőtt szintén Insta-sztorit tett közzé, melyből kiderült, hogy a kismama hazamehet, ám a neheze még csak most következik, ugyanis várják a szövettan eredményét. „Holnap hazamehetek” – írta még csütörtökön az Instagramon Norina.

Várakozás

„Viszont az egyik legnehezebb rész jön, várakozás a szövettan eredményére. Annnyira jó lesz megölelni a párom, ahogy rágondolok, könnybe lábad a szemem. Viszont nagyon jókedvvel keltem, tele vagyok energiával és erővel”

Összecsomagolt

A kismama pénteken végül valóban megosztotta az összecsomagolt bőröndjét, a posztban pedig megjegyezte, reméli, májusig, a baba születéséig nem kell már visszatérnie a kórházba.

Újabb posztot tett közzé

Norina a mai napon újabb bejegyzést tett közzé, szerencsére már otthonról üzent az Instagram-oldalán a követőinek. Norina a posztjában leírja, hogy mennyire fontos, hogy a kötelező vizsgálatokat ne halasszuk el, ugyanis életmentő is lehet, még ha makkegészségesnek is érezzük magunkat. “Szörnyű róla beszélni,de azt érzem KELL! Emberek vagyunk és tanulnunk kell egymás hibáiból és nem szabad nem tudomást venni arról,hogy mik történnek vagy történhetnek velünk életünk során! Mindig is egészséges Nő voltam és azt hittem,ez nem változhat meg soha.Szerintem sokan így vagyunk ezzel! A saját egészségünk az utolsó,a kötelező vizsgálatokat toljuk/halasztjuk… pedig NAGYON nem kéne! A szervezetünk folyamatos változásban van” – írta a fiatal lány a bejegyzésében.

Két és fél éves az utolsó lelete

“2,5 éves az utolsó citológiai leletem ami negatív. A kisbabánk augusztus végén megfogant. Tervezett baba volt. Nem fàjt semmim,nem voltak jelek. November közepétől 3x voltam sürgősségin,amikor azt mondták az egész várandósságom ilyen lesz. Vérzékeny méhszájseb,amit mindig nézetni kell. De ez már nem az,ez egy rosszindulatú méhnyak elváltozás, ami miatt szövettan készült,egy kis babával a hasamban.”

A rák esélye is fennáll

Norina a bejegyzésében leírta, hogy akár nagyon súlyos betegség is kialakulhat nála.”Leültettek az orvosok és azt mondták fenn áll a veszélye a ráknak is. Senkinek nem kívánom ezt az érzést,amit akkor átéltem! Elmondhatatlan. Magamat hibáztattam,de azt mondták ne tegyem én “kicsit” vagyok hibás. A terhesség olyan hormonváltozáson megy keresztül,ami egy lappangó “valamit” felgyorsít,előhoz vagy felturbóz! Erős vagyok és biztos van miértje a történteknek,elhagyni soha nem fogom magam azt megígérhetem!” – írta a várandós kismama az Instagramon.

A teljes bejegyzést itt éred el

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Béla, Young G és Mészáros Norina, TV2