Hét éve él szerelmemben párjával, Péterrel Détár Enikő. A pár nemrégiben ketten maradt otthonukban,ugyanis Enikő fia is kirepült a fészekből.

Boldogok együtt

Habár azt mondják, hogy a párkapcsolatok a hetedik évben mélypontra jutnak, Enikőék esetében erről szó sincs. A színésznő elmondta, hogy ő és a párja nagyon jól megvannak együtt.

Kettesben maradtak Péterrel

Nemrég Enikő fia is elköltözött otthonról, így már csak kettesben élnek párjával. Enikő elmondta,hogy ő nem hisz a babonákban és egyébként sem gondolta soha,hogy a hetedik év lenne a mélypont a párkapcsolatukban, ugyanis általában a rózsaszínköd két-három év után száll el, ők pedig azon már bőven túl vannak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“Valami elképesztően durva levertség kerített a hatalmába, ki se tudtam mászni az ágyból, tizenhat órákat aludtam” – Tóth Dávid, a Dancing with the Stars versenyzője elmondta, hogyan élte meg a koronavírust

Megváltozott a teste

Enikő teste a Dancing with the Stars óta rengeteget változott, sokkal izmosabb lett, aminek nagyon örül.

„Sok fizikai munkával jár ez a műsor, amelynek nemcsak lelkileg, de fizikailag is vannak hatásai. Eddig közel öt kilót fogytam, illetve az egész testem sokkal izmosabb lett, ami, bevallom, tetszik. Nem is fogom abbahagyni a testedzést, és ha vége a műsornak, sportolni fogok, amit eléggé hanyagoltam eddig. Sok minden volt, a munka, az építkezés, de elsősorban a saját lustaságom volt az akadálya annak, hogy eddzem a testem” – nyilatkozta a Blikknek Enikő.

Rengeteget adott neki a műsor

A táncosműsorban rengeteg tapasztalatot szerzett Enikő, amiből tanulhat.

” Rengeteget tanultam, amióta benne vagyok a műsorban, mint embernek és mint nőnek is sokat ad a tánc. Rájöttem, tényleg képes vagyok arra, amit elhatározok” – mondta a Blikknek a színésznő.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Détár Enikő – TV2