Vasvári Vivien lett a Farm VIP harmadik helyezettje, ezzel ő lett a reality legjobb női versenyzője.

A fúkkal szemben maradt alul

A modell Kucsera Gáborral és Novák Zalánnal szemben maradt alul.

Hatalmas fájdalmai voltak

A három versenyzőnek egy rúdon kellett állnia, ám már mindannyian hatalmas fájdalmakat éltek át. Habár Vivi is több mint fél órán át tartotta magát és mind erőn felül teljesítettek, de úgy döntött, hogy inkább leszáll. A modell dereka rettenetesen fájt.

Itt a videó a hihetetlen pillanatokról

Egyedüli lányként jutott el a végéig

„Most tényleg önmagamat adtam és nagyon örültem annak, hogy a kitartásommal, meg azzal, hogy mindig mindenben odatettem magamat, egyedüli lányként jutottam el a játék végéig! Sőt, az elődöntőben, amikor a fiúkkal versenyeztem, akkor is úgy voltam vele, hogy minden erőmet beleteszem, mert muszáj ott lennem a döntőben, de bevallom őszintén, nagyon elfáradtam, ráadásul iszonyatosan megfájdult a derekam, emiatt feladtam fejben” – mondta Vivien Blikknek.

A legnagyobb harc

Ez egy igazi drámai küzdelem volt köztem és Kucsi között. Zalán nagyon jól bírta, de mi ketten iszonyatosan szenvedtünk. Ez volt a legnagyobb harc, amit megvívtam, mert itt a fájdalommal kellett megbirkóznom és nem esett jól – mondta Vivien a lapnak.

Kucsi is nagyon szenvedett

A játék során Kucsera Gábor is nagyon szenvedett, ugyanis neki is derékbántalmai vannak. Kucsi gyakorlatilag az utolsó pillanatig Vivient nézte és kvázi csak arra várt, hogy a lány feladja, mert érezte: neki sincs már sok vissza.

Kucsera egy korábbi játék során is rendesen széthajtotta magát

Mint ahogyan az a LikeNews is megírta elképesztő erőről tett tanúbizonyságot a Farm VIP műsorában Kucsera Gábor. Az egykori olimpikon kajakozó elképesztő küzdelemben, ahol az erő volt a főszerep kishíján gyakorlatilag egymaga győzedelmeskedett Novák Zalán és Ambrus Attila kettőse ellen, ám a végén mégis feladni kényszerült. Ennek ellenére Novák és Ambrus is megemelte a képzelebeli kalapját Kucsi előtt, ugyanis szerintünk nem semmi, amit a sportoló véghez vitt.

A borkészítés rejtelmei

Egy korábbi adásban a csapatoknak szőlőt kellett szedniük, hogy aztán abból must, majd bor legyen. A termelést segítő játékban azonban nagy bajba került a sárga csapat, ugyanis a pirosak erőfölényben voltak. Ennek ellenére a sárgák mindent megtettek, Kucsera Gábor pedig emberfeletti küzdelemben maradt alul a Viszkissel és az exatlonos Novák Zalánnal szemben, ugyanis hosszú percekig kvázi egymaga tartotta a farudat, ami aztán a piros csapat oldalára billent át, így végül ők nyerték a játékot. Kucsera elképesztő pillanatai itt láthatók.

A földre rogyott

A hitetetlen küzdelem után a sportoló a földre rogyott, látszott, hogy minden erejét felhasználva próbálta lenyomni a pirosakat, ám ők még mindig erőfölényben voltak.

Témába vág:

Sportszerűségből jeles

A győzelem ellenére a piros csapat tagjai, elsőként Novák Zalán azonnal gratulált Kucsinak, “Te nyerted a mai napot” – mondta ellenfelének, ezzel pedig hihetetlen sportszerű magatartást tanúsított.

Kucsera Gábor vallomása

Az erőfeladat már csak azért is volt nagyon nehéz a volt olimpikon számára, mert gerincfájdalmakkal küzd, ám mindezt félretéve igyekezett szó szerint előre tolni a csapatot. A jéték után Kucsera elmodnta, hogy bár már nem tudna élsportolni, de ezek a feladatok arra igenis jók, hogy rájöjjön: van még benne erő.

Már nem tudna élsportolni

“Magam is meglepődtem – hiszen bajlódok a hátammal és fél éve nem csináltam semmit – hogy ilyen erő van bennem” – mondta. “De ezt már így helyén tudom kezelni, azzal tisztában vagyok, hogy 38 évesen már nem tudnék élsportolni, tényleg fáj minden porcikám. Azt az életet biztos, hogy nem tudnám már csinálni. Edzőtáborról edzőtáborra járni, napi három edzést, azt már nem bírnám.” – folytatta, majd azzal zárta sorait, hogy “Azt gondolom, hogy ezek a pillanatok, amiket így jól meg tudok így élni még minidg – utalva ezzel a termelést segítő játékra – ezek hiányoztak, ezek tök jól visszahozzák a régi emlékeket”.

Kiemelt kép: Farm VIP