Néhány nappal ezelőtt startolt el a TV2 új reailytije, a Farm VIP, de máris éles konflikfutoksnak lehettünk szemtanúi. Ambrus Attila, azaz a Viszkis, már az első napokban kikelt magából, ugyanis míg magát falusi embernek tartja, aki nem veti meg a kézimunkát, addig a társai kapcsán vannak fenntartásai. Az ellentétek nagyon hamar ki is buktak, Ambrus keményen összekapott Kerényi Miklós Mátéval, akivel már az első reggelen durván összevsztek. A Viszkis pedig a többeiekkel sem finomkodott…

Megfogadta: nem esik ki az első héten

– Egyet fogadtam meg a családom előtt: nem esek ki az első héten, mert annál kellemetlenebb nincs – mondta a Blikknek a Viszkis. – Vannak persze, olyanok, mint Vili, aki focistaként világéletében hozzá volt szokva ahhoz, hogy folyamatosan laposra verték a pályán, persze, sosem volt nagy spíler. Én azért hajtottam a többieket is, hogy eredményes legyen a csapat, vagyis ne kelljen hazakullogni – mondta a Blikknek a Viszkis.

MINDENKI EZEKET NÉZI MOST:

Kitart az igaza mellett

Ambrus azt is elmondta, hogy valóban nem kommunikál mindig megfelelően, ennek ellenére kitart az igaza mellett.

A tisztelet hiánya

– Tényleg nagy viták voltak, és utólag látva szánalmasnak tartom, hogy belementem ilyen csörtékbe, nem szabad súlytalan emberekkel vitatkozni. Elismerem, soha meg nem tudnék tanulni és előadni egy darabot, de a mai fiatalokból hiányzik a tisztelet. Két külön világból jöttünk, én egy egyszerű vidéki ember vagyok, és úgy éreztem, a sok lúd disznót győzött – magyarázta utólag Ambrus.

EZT SE HAGYD KI!

Gyermeke született VV Fanni elrablójának: Boldog apuka, de boldogtalan ember vagyok!

Engem nem érdekel ki az apja

– Nem a színpadon voltunk, hanem egy farmon, ahol időre kellett megoldani bizonyos dolgokat. Nem tudtam, hogy Kiskerót furulyaszóval kell ébreszteni és meleg vízben mosni a fejét, hogy ki ne hulljon a haja. Engem nem érdekel, hogy ki az apja, ott a farmon egy közös cél volt, együtt kellett tolni a szekeret. Én egy poroszos ember vagyok, aki időben felkel és megy előre, mint egy tank, ha a körülmények úgy kívánják – mondta a lapnak Ambrus Attila.

FRISS!

Lehetséges, hogy újra át kell élnie a szörnyű tragédiát: L.L. Junior exét a nyomozás miatt kivihetik Dávidka balesetének helyszínére

A többi csapattársáról is megvan a véleménye

– Ágit ismerem régről, sokat főzőcskéztünk együtt a műsorban, a szőkéket nem az eszükért szeretik, de nincs vele személyes bajom. Vivienhez viszont komoly előítéletekkel álltam, végül ő kellemes csalódás volt, persze, vele is lesznek még vitáim a későbbiekben – árulta el a Blinnek a Viszkis.

Kiemelt kép: Ambrus Attila