Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Vasvári Vivien lett a Farm VIP harmadik helyezettje, ezzel ő lett a reality legjobb női versenyzője.

A fúkkal szemben maradt alul

A modell Kucsera Gáborral és Novák Zalánnal szemben maradt alul.

Hatalmas fájdalmai voltak

A három versenyzőnek egy rúdon kellett állnia, ám már mindannyian hatalmas fájdalmakat éltek át. Habár Vivi is több mint fél órán át tartotta magát és mind erőn felül teljesítettek, de úgy döntött, hogy inkább leszáll. A modell dereka rettenetesen fájt.

Egyedüli lányként jutott el a végéig

„Most tényleg önmagamat adtam és nagyon örültem annak, hogy a kitartásommal, meg azzal, hogy mindig mindenben odatettem magamat, egyedüli lányként jutottam el a játék végéig! Sőt, az elődöntőben, amikor a fiúkkal versenyeztem, akkor is úgy voltam vele, hogy minden erőmet beleteszem, mert muszáj ott lennem a döntőben, de bevallom őszintén, nagyon elfáradtam, ráadásul iszonyatosan megfájdult a derekam, emiatt feladtam fejben” – mondta Vivien Blikknek.

A legnagyobb harc

Ez egy igazi drámai küzdelem volt köztem és Kucsi között. Zalán nagyon jól bírta, de mi ketten iszonyatosan szenvedtünk. Ez volt a legnagyobb harc, amit megvívtam, mert itt a fájdalommal kellett megbirkóznom és nem esett jól – mondta Vivien a lapnak.

Kucsi is nagyon szenvedett

A játék során Kucsera Gábor is nagyon szenvedett, ugyanis neki is derékbántalmai vannak. Kucsi gyakorlatilag az utolsó pillanatig Vivient nézte és kvázi csak arra várt, hogy a lány feladja, mert érezte: neki sincs már sok vissza.

Kucsera egy korábbi játék során is rendesen széthajtotta magát

Mint ahogyan az a LikeNews is megírta elképesztő erőről tett tanúbizonyságot a Farm VIP műsorában Kucsera Gábor. Az egykori olimpikon kajakozó elképesztő küzdelemben, ahol az erő volt a főszerep kishíján gyakorlatilag egymaga győzedelmeskedett Novák Zalán és Ambrus Attila kettőse ellen, ám a végén mégis feladni kényszerült. Ennek ellenére Novák és Ambrus is megemelte a képzelebeli kalapját Kucsi előtt, ugyanis szerintünk nem semmi, amit a sportoló véghez vitt.

A borkészítés rejtelmei

Egy korábbi adásban a csapatoknak szőlőt kellett szedniük, hogy aztán abból must, majd bor legyen. A termelést segítő játékban azonban nagy bajba került a sárga csapat, ugyanis a pirosak erőfölényben voltak. Ennek ellenére a sárgák mindent megtettek, Kucsera Gábor pedig emberfeletti küzdelemben maradt alul a Viszkissel és az exatlonos Novák Zalánnal szemben, ugyanis hosszú percekig kvázi egymaga tartotta a farudat, ami aztán a piros csapat oldalára billent át, így végül ők nyerték a játékot. Kucsera elképesztő pillanatai itt láthatók.

Novák Zalán diadalmaskodott a végső hajrában

A döntőt végül Zalán és Gábor vívta. amelyből végül az Exatlon egykori Kihívója, Novák Zalán került ki győztesként és ezzel ő vihette haza a 11 millió forintos főnyereményt is.

A győztes utolsó pillanatai

Megszólalt Kucsera is, aki második lett