Elképesztő örömhírről számolt be közösségi oldalán Stohl Luca. A fiatal műsorvezetőt ugyanis eljegyezte a szerelem.

Óvja a magánéletét

Stohl András lányáról tudvalevő, hogy mindig is óvta a párját a nyilvánosságtól, ám egy titokzatos képet mégis megosztott a lánykérés pillanatáról, amin gyakorlatilag csak a csodás eljegyzési gyűrű látszik. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Apukája is gratulált

Persze a poszt alatt máris beindult a kommentáradat, már most rengeteg gratuláció érkezett. Luca édesapja, Stohl András például három szívvel tudatta: nagyon boldog – írja a tények.hu.

Itt a teljes poszt:

Puskás Peti és Dallos Bogi is eljegyezték egymást

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hatalmas az öröm Puskás Petiéknél is, ugyanis az énekes megkérte szerelme, Dallos Bogi kezét, aki örömmel mondott igent. Mint ismert a két zenész a 2019-es X-Faktor adásai alatt szeretett egymásba, ahol mindketten a mentorszékben ültek.

Peti osztotta meg a fotókat először

Mint megírtuk az eljegyzésen készült fotókat először Peti osztotta meg a közösségi oldalain, de később Bogi is. “Szerelmem és Szerelmemné” – írta nemrégiben az énekes a bejegyzésében, ugyanis akik követték a Nyerő Páros adásait tudhatják, hogy Petiék mindig így becézik egymást. 

Titokban tervezte

Peti a Blikk megkeresésére elmondta, hogy már jó ideje tervezte a lánykérést, ráadásul az egészet a legnagyobb titokban intézte, senki nem tudott róla, mire is készül. Nagyon bízott benne, hogy kedvese igent mond, de bevallotta: nagy kő esett le a szívéről, amikor valóban el is hangzott az igen.

Bogi azonnal igent mondott

“Természetesen nem volt kérdés, hogy azonnal igent mondok!” – árulta el Bogi a lapnak, aki arról is beszélt, hogy ők is és a család is nagyon boldog, azonban arra is kitért: nem sietnek el semmit, szeretnék megélni ezt a pillanatot.

Az X-Faktor alatt szerettek egymásba

A szerelemesek a 2019-es X-Faktor adásai közben szerettek egymásba, ahol mindketten mentorként dolgoztak, azonban nem volt a kezdetekkor egyértelmű, hogy összetartoznak. Petinek ugyanis öt hónapig kellett küzdenie azért, hogy Bogi komolyan vegye és adjon neki egy esélyt.

Hónapokig udvarolt

“Tetszett, hogy majdnem öt hónapig kellett udvarolnom, küzdenem kellett érte. Úgy éreztem magam, mint tiniként, amikor verseket tanultam és szavaltam a lányoknak” – árulta el a Blikknek az énekes, akinek már a barátai is azt mondták, hagyja annyiban, de ő nem adta fel a küzdelmet. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Stohl Luca, TV2