Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hatalmas az öröm Puskás Petiéknél, ugyanis az énekes megkérte szerelme, Dallos Bogi kezét, aki örömmel mondott igent. Mint ismert a két zenész a 2019-es X-Faktor adásai alatt szeretett egymásba, ahol mindketten a mentorszékben ültek.

Peti osztotta meg a fotókat először

Mint megírtuk az eljegyzésen készült fotókat először Peti osztotta meg a közösségi oldalain, de később Bogi is. “Szerelmem és Szerelmemné” – írta nemrégiben az énekes a bejegyzésében, ugyanis akik követték a Nyerő Páros adásait tudhatják, hogy Petiék mindig így becézik egymást. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Titokban tervezte

Peti most a Blikk megkeresésére elmondta, hogy már jó ideje tervezte a lánykérést, ráadásul az egészet a legnagyobb titokban intézte, senki nem tudott róla, mire is készül. Nagyon bízott benne, hogy kedvese igent mond, de bevallotta: nagy kő esett le a szívéről, amikor valóban el is hangzott az igen.

Bogi azonnal igent mondott

„Természetesen nem volt kérdés, hogy azonnal igent mondok!” – árulta el Bogi a lapnak, aki arról is beszélt, hogy ők is és a család is nagyon boldog, azonban arra is kitért: nem sietnek el semmit, szeretnék megélni ezt a pillanatot.

Az X-Faktor alatt szerettek egymásba

A szerelemesek a 2019-es X-Faktor adásai közben szerettek egymásba, ahol mindketten mentorként dolgoztak, azonban nem volt a kezdetekkor egyértelmű, hogy összetartoznak. Petinek ugyanis öt hónapig kellett küzdenie azért, hogy Bogi komolyan vegye és adjon neki egy esélyt.

Hónapokig udvarolt

„Tetszett, hogy majdnem öt hónapig kellett udvarolnom, küzdenem kellett érte. Úgy éreztem magam, mint tiniként, amikor verseket tanultam és szavaltam a lányoknak” – árulta el a Blikknek az énekes, akinek már a barátai is azt mondták, hagyja annyiban, de ő nem adta fel a küzdelmet.

Bogi nem akarta az elérhetetlent játszani

Bogi arról is beszélt a lapnak, hogy ő nem akarta az elérhetetlent játszani, sokkal inkább arról volt szó, hogy azt az évet a karrierjének akarta szentelni. „Akkor kerültem az X-Faktorba, új dalaim jelentek meg, nem vágytam kapcsolatra, de a szerelemnek nem lehet parancsolni. Öt hónapig randiztunk, de boldog vagyok, hogy így alakult” – árulta el korábban Bogi a lapnak, azt követően, hogy kiestek a Nyerő Párosból.

Lehet, hogy az X-faktorba nem térnek vissza

Korábban felröppent a pletyka, hogy az X-Faktor szerelmespárja lehet, hogy idén nem ül vissza a mentorszékekbe, ám egyelőre az információt senki sem erősítette meg hivatalosan.

Rácz Jenő is eljegyezte a kedvesét még a nyáron

A tavalyi Nyerő Páros játékosai közül nem csak Puskás Peti és Dallos Bogi jegyezték el egymást, ugyanis tavaly nyár végén Rácz Jenő is feltette a nagy kérdést Gyuricza Dórának. A séf és párja lettek egyébként a 2020-as év nyerő párosa.

Még nem volt esküvő

Jenő elárulta, hogy a lagzira még nem került sor, sőt arról is mesélt, hogy párja Brazíliában született és sokáig ott is élt. “Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt. Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta” – mondta sztárséf.

Nem szeretnének nyilvános esküvőt

Jenő és Dóri az idei Nyerő Páros győzteseiként is bizonyították, hogy mennyire jó párost alkotnak, de a lagzit szeretnének maguknak megtartani és nem nagydobra verni. ” A jövő évre tervezzük, és az már szinte biztos, hogy szűk körben kötjük össze az életünket, még nem tudjuk, hogy tartunk-e utána egy nagyobb lagzit. Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni. Nem akarunk senki másnak megfelelni, csak magunknak, és azt sem akarjuk, hogy több millió forintot ráköltünk a lagzira, hogy a vendégeket lenyűgözzük, utána pedig panaszkodjanak, ha nem elég hideg a pezsgő, vagy bármi” – magyarázta Jenő a Blikknek korábban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Puskás Peti és Dallos Bogi, RTL Klub