Durván kiakadtak a társai VV Vivire, különösen Bálint, akinek annyira eldurrant az agya, hogy közölte: a lány idegesíti fel a legjobban bent a villában.

A párbaj a téma

A villalakók között a közelgő párbaj a téma. Mint ismert Renátót küldték ki a társai, aki aztán Moh-t hívta ki ellenfeléül. A villalakók közti párbeszédek alapját pedig nyilvánvalóan ez a párharc adja.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezt mondta Vivi

A lány először Robival és Bálinttal beszélgetett, nekik idézte fel a Renátóval való beszélgetését, amelyben a párbajra készülő srác megosztotta Vivivel, hogy Robiban nem is gondolkodott igazán, hogy kivigye, mert szerinte elég unalmas karakter. Ennek kapcsán azonban a lány úgy fogalmazott, hogy „unalmas szar”, ami nem egészen volt helytálló.

A srácok kezdték felkapni a vizet

„Unalmas sz*rt mondott? Akkor miért mondasz unalmas sz*rt?” – kérdezte indulatokkal telve Bálint, akit szemmel láthatóan kezdett nagyon kihozni a sodrából a lány.

EZ IS ÉRDEKELHET:

A tényeket közöld…

„Miért nem közölsz tényeket, Vivi b*szdmeg, nagyon felb*szol!” – mondta.

Megingott a Vivibe vetett bizalom

Robinak ezt követően megingott a bizalma Viviben és később a hozzájuk csatlakozó Moh és Merci is kiakadtak rá, bár ők inkább azt vették rossz néven, hogy a lány szerint az ellenség táborát erősítő Dani tudott előző nap lelket önteni belé, majd ma már őt szidta nekik.

Bálint elkattant

Ezek a hírek aztán annyira felidegesítették Bálintot, hogy kiabálva hagyta ott a többieket, majd azt mondta „Vivi, Te tudsz ebben a villában a legjobban felb*szni engem!”

A teljes jelenet itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: VV Vivi, VV Bálint