A LikeNews is megírta, hogy az Edda Művek frontembere is megküzdött a tavalyi évben a koronavírussal, ám a betegség nem csak fizikailag, de lelkileg is megviselte.

Kórházban ápolták

A zenészt szeptemberben a budapesti Szent László kórházban ápolták és elmondása szerint csupán órákon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Depressziós lett

Az énekes a Borsnak elmondta, hogy az elmúlt két hétben már jobban érzi magát ,de előtte rendszeresen tört rá a depresszió és hiába próbált a hitébe kapaszkodni, az alattomos koronavírus minden reményét elvette.

FRISS! Több lábon szeretne állni: új vállalkozásba kezdett L.L. Junior

Súlyos tünetei voltak

„Csupán pár órán múlott, hogy nem kerültem lélegeztetőgépre. Iszonyatosan rosszul voltam, fájtak az ízületeim, a tü­dőm és a szívem is. Már menni sem bírtam, és éreztem, hogy száll ki belőlem az élet. Két hét alatt kilenc kilót fogyta, úgyhogy mind lelkileg, mind fizikailag nagyon megviselt a betegség” – mondta a lapnak Pataky.

Gömöry Zsolt is megbetegedett

Tavaly ősszel az Edda billentyűse, Gömöry Zsolt szintén elkapta a koronavírus-fertőzést, őt szintén kórházban ápolták.

Balázs Fecó özvegye erre kérte Pataky Attilát

Pataky Attilát nagyon megrázta Balázs Fecó halála a tavalyi évben. Pataky a Blikknek mesélt korábban arról, hogy Fecó felesége, Imola felkereste őt, szerette volna, ha Attila tartja a lelket a férjében.

Már nem tudott vele beszélni

– Néhány hete felhívott Imola és arra kért, ha sikerül Fecónak becsempészni egy telefont, akkor beszéljek vele, tartsam benne a lelket. Természetesen megígértem, de sajnos erre már nem került sor, gépre került és többé már nem lehetett vele beszélni – mondta elcsukló hangon Pataky, aki hiába küldte a szeretetenergiát az életéért küzdő barátjának, akiért az orvosok is hiába küzdöttek.

Hatalms űrt hagyott maga után

– Sokszor keresztezte egymást az utunk, mindig megbeszéltük, milyen jó, hogy egész életünkben kapaszkodhattunk a zenébe – mondta Pataky. – Hatalmas űrt hagy maga után, de a generációkon átívelő dalai mindig szólnak majd, mondta a lapnak Pataky.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pataky Attila