Új vállalkozásba kezd L.L. Junior! Az énekest a koronavírus-járvány ráébresztette, hogy bizony nem rossz, ha több lábon áll az ember, ugyanis így anyagi biztonságban tudhatja magát.

Szalont fog nyitni

Junior Budapest belvárosában fog szalont kutyakozmetikát nyitni, ám a gazdájuk is jól érezheti magát közben.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van egy üzlethelyisége

A zenésznek a főváros VI. kerületében az Aradi utcában van egy üresen álló üzlethelyisége, amivel sokáig nem tudott mit kezdeni, ám most úgy tűnik hamarosan négylábú vendégeket fognak fogadni.

Menedzserével találták ki

„„A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk” – nyilatkozta a Ripostnak Junior.

Más lesz mint a többi

A zenész szalonja a Luxustappancs abban fog különbözni a többi kozmetikától, hogy az ebek olyan luxusban részesülnek majd, mintha egy wellnes-hotelbe látogattak volna el.

Van segítsége

Juniornak egy svájci kutyakozmetikus van a segítségére, aki próbálja jó ötletekkel ellátni a zenészt.

„Olyan légkört fogunk teremteni, hogy a kutyák és a gazdik is remekül érezzék magukat. Cuki kis ruhákat és finom rágcsálnivalókat is beszerzünk, az ebek tulajdonosai pedig már a barátságosan berendezett hallban össze tudnak barátkozni egymással. Egy mesebeli kutyavilágot szeretnénk létrehozni, és miközben a legjobb minőségű termékekkel szépülnek, a gazdik elkortyolnak egy csésze kávét” – mondta a lapnak Junior.

Xantus Barbara is szakmát váltott egy időre

A LikeNews is megírta, hogy a járványhelyzetben mivel a színházak bezártak, így Xantus Barbara is szakmát váltott: tavaly maszkokat árult egy budapesti bevásárlóközpontban.

Gergely Robi is szakmát váltott

Továbbá a koronavírus-járvány miatt Gergely Robi a Pest megyei Törökbálinton egy lángosozóban kezdett dolgozni.

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L.L. Junior