Rajongásig szerette a lányát az az édesapa, aki végső kétségbeesésében úgy döntött, bármit is érez gyermeke iránt, kioltja az életét.

A 78 éves férfi azért döntött így, mert mozgásképtelen, súlyosan sérült lányát senki nem látta volna el, ha őt legyőzi a gyilkos kór. Sz. László tette után magával is végezni akart. A LikeNews.hu ebben a cikkében írt részletesen a tragédiáról.

Fogyatékkal született a lány

László jelenleg az intenzív osztályon fekszik. A Blikk úgy tudja, apa és lánya búcsúlevelet is hagyott, amelyben  leírták, hogy együtt döntöttek a halál mellett.

„Évtizedek óta ismerem a családot, kevés olyan dolgos, becsületes ember van, mint ők. László nagy szerelemben és szeretetben élt a feleségével, Pannikával, a lányukat pedig mindketten imádták. A gyerek betegen született, szellemileg teljesen rendben volt, mozogni azonban egyáltalán nem tudott, 24 órás ápolásra szorult. Lászlóék egy ideig itthon gondozták a lányukat, majd beadták egy intézetbe, később azonban mégis kivették onnan és hazahozták. Az egész életük körülötte forgott, még magántanárt is fogadtak mellé. A gondok akkor kezdődtek, amikor az asszony nagyon beteg lett.” – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

László felesége súlyos beteg volt

 László feleségénél, Pannikánál rákot diagnosztizáltak, mellette dialízisre is kellett járnia.

„Laci rettenetesen rosszul viselte a felesége betegségét. Mindig mondta, hogy fizikailag fáj neki látni, hogy min megy keresztül a párja. Amikor Panni meghalt, teljesen összetört. Ugyanúgy megcsinált mindent Szilvikének, de egyre szótlanabb és rosszkedvűbb lett. Már csak a boltba járt le, nem tett nagy sétákat a lakótelepen, mint régebben” –írja a lap.

Az unoka talált rájuk

Múlt hét pénteken az Ausztriában fodrászként dolgozó unokája talált rá a mosonmagyaróvári lakásban a haldokló Lászlóra, valamint a halott Szilviára. A lány azonnal értesítette a mentőket, akik már csak László életét tudták megmenteni. Az unoka azóta is sokkkos állapotban van.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL klub