Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresi a 8. kerületi Rendőrkapitányság Kunu Márió Gyulát, művésznevén Mariót.

YouTube sztárt köröznek

Elfogató parancsot adtak ki október 30-án a magyar YouTube-sztár, Kunu Márió Gyula ellen! A rendőrség hivatalos oldalán található, bárki által megtekinthető körözési listán szereplő személyek egyike nem más, mint a 248 ezer követővel rendelkező Mario, aki az elmúlt években jelentős népszerűségre tett szert a dalaival; a Senorita című száma például elérte a 10 millió megtekintést a YouTube-on, szúrta ki a Blikk.

Instagramon is rengetegen követik

A zenészt az Instagramon is rengetegen követik, jelenleg több 106 ezer rajongója van. A kommentek pedig arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a rajongók oda vannak érte.

FRISS! Sokkoló tragédia: Meghalt a kórházban VV Lóri szerelme, aki az M4-esen sérült meg súlyosan

Young G-vel is dolgozott

Az énekes néhány nappal ezelőtti posztja arról árulkodik, hogy a Való Világból megismert Bécivel, azaz Young G-vel is összehozott egy dal, amit a követők szintén hatalmas lelkesedéssel fogadtak. A történet érdekessége, hogy a két zenész nem mindig volt jóban, erről maga Kunu Márió Gyula beszélt a közösségi oldalán.

NE HAGYD KI! “Nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott” – a Szent László kórházban kezelik Pikó Andrást, Józsefváros polgármesterét

Lezárták a vitát

„Hosszú idő után pontot tettünk vitánk végére @younggbeci -vel és megbeszéltünk mindent, ennek örömére pedig készítettünk egy közös dalt. Fogadjátok hát sok szeretettel a Rossznak születtem című dalunkat!
A videoklip forgatásán sajnos betegség miatt nem tudtam részt venni! Reméljük tetszeni fog nektek!” – írta Instagram posztjában az énekes.

Mutatjuk a dalt

Íme, a Rossznak születtem című dal, amelynek elkészítésében Marión és Young G-n kívül Gem-B is közreműködött – a videóklip október 25-én került ki a YouTube-ra, de máris a kétszázezres megtekintés határán mozog.

Ezért körözik

A Police adatai alapján a zenészt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt körözik, elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

EZ IS ÉRDEKELHET: “A történtek életem végéig elkísérnek” – 8 éve végzett az akkor 11 éves Szita Bencével mostohaanyja és annak két ismerőse

Kiemelt kép: Kunu Márió Gyula – YouTube