Igazi örömhírrel indult a reggel, legalábbis Orbán Viktor számára. A miniszterelnök ugyanis közösségi oldalán osztotta meg: megszületett az ötödik unokája, Bertalan.

Az ötödik unokája

A csöppség Orbán elsőszülött lányának, Ráhelnek a harmadik gyermeke, ezzel pedig a miniszterelnök ötödik és közben második fiú unokája. Sára lányai ugyanis még a nyár közepén adott életet második gyermekének, ezzel megajándékozva édesapját az első fiú unokájával.

Ezek a LikeNews legfrissebb hírei

Örömhír

A mostani örömhírt – csak úgy, mint minden unokája esetében – maga a miniszterelnök osztotta meg közösségi oldalán.

Gyűlik a focicsapat

„Gyűlik a focicsapat. Isten hozott, Bertalan” – írta a bejegyzésében Orbán.

Gyűlik a focicsapat. Isten hozott, Bertalan // Nearly a football team. God bless you, Bertalan!Közzétette: Orbán Viktor – 2020. október 18., vasárnap

Ráhel várandóssága

A hír Ráhel várandósságáról egyébként nemrégiben érkezett, valamikor október elején derült ki a nyilvánosság számára, hogy babát vár, ám addigra már azt is tudni lehetett, hogy a kicsi hamarosan meg is érkezik.

Öt gyermek

Orbán Viktor miniszterelnöknek öt gyermeke van, a legidősebb, Ráhel (31) 2013-ban ment férjhez. Az egyetlen fiú, Gáspár (28) pár évet focizott a Puskás Akadémiában, aztán joghallgató lett. Sára (26), aki nyáron lett kétszeres anya, történelmet tanult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Róza (20) már leérettségizett. A legkisebb lány, Flóra (16) jelenleg középiskolába jár. Utóbbi két gyerek ritkábban szerepel a nyilvánosság előtt, mint a testvérei

Öt unoka

Orbán pedig mostanra ötunokás nagypapa is lett, Ráhel gyermekei: Alíz és Anna Adél, illetve Bertalan, míg Sára gyermekei Johanna és János Fülöp. A nevek persze árulkodóak voltak, így sokan arra tippeltek, hogy Ráhel harmadik gyermekének neve is A betűvel fog kezdődni, de úgy látszik a család tovább lépett az ábécében és most egy B betűs név mellett tették le a voksukat.

Kiemelt kép: Orbán Viktor