Egy olyan vadonatúj műsorformátumnak ad otthont a 6szín online tér, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál.

Interaktív társkereső

Az április 11-én jelentkező interaktív társkereső stream show-ban miközben ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról, a vállalkozó kedvű nézők párra is találhatnak. A fődíj egy egzotikus utazás. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ők lesznek a házigazdák

A havonta érkező interaktív társtaláló társasjáték házigazdái Márton Dorottya és Garami Gábor lesznek.

Improvizáció

Az április 11-én 21 órakor érkező első részében Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól. Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt az okostelefonra letöltött LoveStream  alkalmazással. 

A vendégek között ott lesz Tóth Andi is

A műsor meghívott vendége lesz Tóth Andi énekesnő és Hajós András is, akik külön erre a showra készülnek saját produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó.

Különlegesség

Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce külön fog szólni a férfi és külön a női nézőknek egyidőben. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak.

Társkeresés, párkapcsolatok

A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok.

A közönség

A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze.

LoveStream applikáció

A kérdésekre a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni a nézők, a válaszokból pedig a rendszer megtalálja a leginkább hozzá illő partnert. Az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, egy egyhetes egzotikus nyaralást, mely abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni!

Eredeti produkciók

Tóth Andi énekesnő és Hajós András, akik külön erre a showra készülnek saját, eredeti produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó lesznek a beszélgetőtársak.

Itt lehet jegyet venni

A TársTaláló Showra jegyet váltani ide kattintva tudnak a hölgyek, és ide kattintva az urak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: TV2