Keserű történetet osztott meg közösségi oldalán néhány órával ezelőtt Alföldi Róbert: kellemetlen atrocitás érte a reggeli órákban egy pékségben.

Közösségi oldalán osztotta meg a történetét

A színész a közösségi oldalán osztotta meg a történetét, mely szerint reggel betért egy pékségbe, ahol nagyobb tételben vásárolni szeretett volna, ám az eladó nem tudott neki nagy pénzt felváltani. Ebből indult a konfliktus, ám ami igazán kiverte Alföldinél a biztosítékot az egy másik vásárló reakciója volt…

FRISS! Megszólalt Kis Grófo: Így fog zajlani a koronavírusban elhunyt édesapja temetése – Itt vannak a részletek!

Pékség a pozsonyin

– Mindannyian ismerjük a Pozsonyin a pékséget, remek pékáru, pillanatokon belül a város egyik legfelkapottabb péksége lett.Én a kezdetektől vásárló, mondhatni hűséges.Eddig…és mélyen szomorúan…. – kezdi bejegyzését a színész.

Nem tudtak 20 ezresből visszaadni

– Reggel 9: Érezhetően karácsonyi nagyüzem, kicsi feszkó, de mindegy, az ember ezt ilyenkor természetesnek veszi. Különben is Rozi is van, bejön egy másik kutya, két fehér kutya az üzletben… jó helyzet.Vásárolok, fizetek. Nem egy kiflit vettem, hanem 5350 forintért vásároltam. 20ezrest adok, kérdezi a pénztáros középkorú hölgy, hogy nincs apróm, mondom nincs, eltelik kb fél perc, kérdezi nincs 350 apróm, mondom nincs, de az előbb már mondtam. Erre némileg pikírt hangon, kikéri magának, hogy így válaszolok. Mondom neki, de hát fél perc alatt kétszer kérdezte, hogy nincs-e apróm… és itt elvesztettük a reggelt. Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200 ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá. (Én is felajánlhattam volna, amire már volt is példa az elmúlt időben a pékségnél, mint ahogy a kedves kiszolgáló lány is kiugrott már felváltani, de szó nélkül kedvesen, nem azok után, hogy az én dolgom, hogy legyen nálam váltópénz, mit képzelek, hogy nincs se 350 apróm, se kártyám. ) – folytatódik Alföldi Róbert bejegyzsése.

EZ IS ÉRDEKELHET: Pokoli nehéz időkön van túl: Koronavírusos volt Tóth Gabi és a kislánya is, nagyon durva tüneteik voltak

Egy másik vevő beszólása háborította fel igazán

– Hallom a sorban a középkörű úr morog, minek vitatkozni. Érezhetően nem kedveli tevékenységemet, erre eljutunk oda, hogy mondom, ok, akkor nem kérek semmit, indulnék, amikor a középkorú úr beszól, hogy “Na menjél ki innen, gyorsan!” Ezt már nem hagyom szó nélkül: kikérem magamnak a hangnemet, meg hogy továbbra is tegez, és semmi köze a konfliktusomhoz, erre továbbra is zavar ki az üzletből.Én kikészülök, és a bolti alkalmazottak közül senki nem gondolja úgy, hogy rá kellene szólni az úrra, sőt a pénztároshölgy rám szól, hogy minek csinálom feszkót, és miért kell itt elrontani mindenkinek a kedvét. Az úr továbbra is megjegyzéseket tesz, én meg kijövök a Három Tarka Macska Pékségből.Utoljára – írja a színész.

Keserű tapasztalat

A színész posztjából egyértelműen kiderül, hogy bár az eladó hozzáállása sem volt szimpatikus a számára, a bicska igazán mégis a másik vevő beszólása miatt nyílt ki a zsebében. Mint írja ő mindösszesen fizetni szeretett volna egy szolgáltatásért, egy termékért, és tényleg sajnálja, hogy nem volt nála aprópénzt, azt azonban elfogadhatatlannak tartja, hogy egy idegen verbálisan, alázva neki essen, csak azért mert esetleg gondja van a személyével, ráadásul az alkalmazott még adja is alá a lovat. “És elgondolkodtató, hogy nem elsősorban a liszten múlik az európai minőség, hanem az embereken” – zárja sorait Alföldi, a poszt végén pedig mindenkinek boldog karácsonyt kíván.

Itt a teljes poszt:

A pékség elnézést kért

A színész nemrégiben frissítette a posztját, amiben arról ad hírt, hogy a pékség tulajdonosa felhívta őt telefonon és elnézést kért tőle a történtekért. Alföldi Róbert azt írja: részéről lezártnak tekinti az ügyet.

Kiemelt kép: Alföldi Róbert, YouTube