Közösségi oldalán osztott meg több fotót is Ördög Nóra, melyen a csinos műsorvezető jól láthatóan flipperezik. A flipperre valószínűleg mindenki, aki egy kicsit is képben van a 80-as 90-es évekkel emlékszik, ám ma már elég kevés helyen bukkan fel, ezért is meglepő, hogy Nóri “talált” egyet. Ám jól láthatóan nagyon élvezte a játékot.

Több fotót is megosztott

“Ti mikor flippereztetek utoljára…?” – teszi fel a kérdés a posztjában a műsorvezető, majd több fotót is megosztott a mókáról.

Itt vannak a képek:

Pár napja emiatt támadták be Nórit

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Ördög Nóra kislánya Mici lombikprogrammal született, ezt akkor a népszerű műsorvezető nyíltan fel is vállalta, hogy a fogantatás rendkívül nehéz volt és többször is kudarcba fulladt a lombik, ugyanis csak sokadik próbálkozásra sikerült teherbe esnie.

Szakemberhez fordult

Nóra meddőségén a terápia rengeteget segített, fiatal feleségként élte át a folyamatos kudarcokat, ám később ráeszmélt, hogyha felvállalja, azzal sokat segít magán.

Almási Kittinek mesélt

A műsorvezető Almási Kitti vendége volt, akinek elmesélte mennyire fájt neki, amikor a kisbabáját elveszítette, de jó volt, hogy a családja előtt feltudta vállalni, hogy sajnos megint nem sikerült – írja a Bors.

“Jó volt megélni azt, és feltudtam vállalni előttük is, hogy ez egy nagyon szar nap, ez egy borzasztó nagy kudarc” – mondta Nóra.

Mellette álltak

“Körénk gyűltek és fel tudták emelni ezt a helyzetet, hogy legalább valami értelme legyen ennek a kudarcnak, hogy közben érzed mennyien vannak itt a családban melletted” – mesélte a műsorvezető elcsukló hangon, majd hozzátette, hogy az élettől azért kapta ezt a feladatot, hogy a gyermeknevelésre felkészüljön, valamint azért, hogy hiába dolgozunk érte nem kapunk meg mindent könnyen az élettől.

Megszólták

Nóra elárulta, hogy Mici születése után többen támadták, mert szerintük egy nagy terhet tett a gyermek vállára azzal, hogy felvállalta, hogy lombikprogrammal született.

Szerinte nincs mit szégyellni

Nóra úgy gondolja, hogy abban, hogy a kislánya lombikkal született nincsen szégyellnivaló.

Kiemelt kép: Ördög Nóra