Az énekes sosem gondolta volna, hogy ilyen kirobbanó formában lesz. Ma már elképzelhetetlen számára az a súly, amellyel annak idején kimondta a boldogító igent.

Nagyot fordult velük a világ

Nagyot fordult a világ az Emilio famíliával mióta tavaly nyáron úgy döntöttek, teljes életmódváltásba kezdenek. Keményen dolgoznak a sikerért, amelynek meg is van eredménye, a kilók csak úgy csúsznak le Tináról és Emilióról. A páros most már csak a fogja fejét, hogy miként tudtak annyi éven keresztül több tíz kilós túlsúlyt cipelni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megdicsérik őket

„Bárkivel futunk össze, mindig megdicsér minket, hogy milyen jól nézünk ki. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól. Nagy változás ez az életünkben, pláne nekem, aki mindig is odafigyeltem a megjelenésemre. Plusz kilókkal azonban öltözködni is nehezebb volt. Mostanra a nagyméretű ruháim jelentős részét elajándékoztam, mert mindből kifogytam” – mondta Emilio, aki egyetlen darabtól soha nem fog megválni.

Ez is érdekelhet:

Az esküvői öltöny

„Az esküvői öltönyöm mindig emlékeztetni fog arra, hogy honnan indultam. Ezt külön rám tervezték, tökéletesen állt rajtam. Nagyon jól éreztem magam benne, boldog voltam, életem egyik legszebb napja volt az esküvőnk. Ma azonban amikor ránézek, egyúttal el is képedek, hogy milyen hatalmas voltam” – elevenítette fel Emilio, aki nemcsak belebújt egykori öltönyébe, de még feleségét is „belegombolta”.

Tina is rengeteget fogyott

„Pontosan nem tudom megmondani, hogy hány kiló lehettem akkor, de szerintem majdnem duplája a mostaninak. Tina is rengeteget fogyott az utóbbi időben, simán beleférünk az esküvői öltönyömbe ketten, ami sokkoló. Soha többet nem szeretnék ekkora lenni” – tette hozzá a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Elképesztő átalakulás

Mint megírtuk elképesztő átalakuláson megy keresztül Tina, aki az utóbbi időben 25 kg-ot adott le, így csinosabb, mint valaha. A családanyát azonban mégis van, aki támadja, mert úgy véli, fogyása hátterében orvosi beavatkozás áll.

140 kg volt

„Elmesélem a fogyásom történetét, amely valahol 2007-ben vette kezdetét. Akkor közel 140 kg voltam, ekkor került sor a gyomorgyűrű behelyezésére, amivel 70 kg-ra sikerült lefogynom. A gyomorgyűrű azonban begyulladt, így 2013-ban eltávolították. A kilók szépen elkezdtek visszakúszni egészen 115 kg-ig, amikor is 2016-ban egy bypass műtétet hajtottak rajtam végre. Bár valamennyit leadtam annak köszönhetően, de nekem az sem vált be. A saját akaraterőmből való elhatározás az életmódváltásra, a tettek, az odafigyelés az étrendre, a sport: csakis ezeknek köszönhetem, hogy most 25 kg-ot sikerült leadnom” – mondta Tina, aki nemcsak teljes ruhatárát cserélte le az utóbbi időben – sokkal kisebb méretű ruhákra – hanem új frizurát is vágatott.

Így nézett ki néhány évvel ezelőtt

Teljes megújulás

„Olyan sok minden változik most körülöttem, hogy úgy éreztem, itt az ideje a teljes megújulásnak. 15 éves korom óta növesztettem a hajamat, már majdnem a derekamig ért. Mostanra azonban elhatároztam, hogy megválok ettől is. Így megkértem a fodrászt, hogy kösse copfba és vágja le az egészet. Kicsit még szokatlan ez a hossz, de nagyon tetszik” – mondta Tina, akinek férje alig tudott szóhoz jutni, amikor meglátta a végeredményt.

Így néz ki most Tina

Emilionak nagyon tetszik Tina átalakulása

„Lehet, hogy ha ott lettem volna Tinával megakadályozom, hogy levágassa a haját. Most viszont, hogy látom az eredményt, csak ámulok. Olyan csodálatos, mint maga Kleopátra. Legszívesebben tejben füröszteném őt is, gyönyörűen fest, Tina teljesen kivirult” – áradozott a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Kiemelt kép. Emilio és Tina, Spotlight Media