Site icon LikeNews

Nem sikerült a békülés? A királyi család végleg megszakíthatja a kapcsolatot Harry herceggel

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive. © Capture TV CBS via Bestimage CBS will broadcast the "Meghan & Harry" interview between Prince Harry, Meghan Markle and US presenter Oprah Winfrey, which will air on March 7. An exchange that promises its share of explosive revelations. ***EXCLUSIVE*** March 4, 2021

Lehetséges, hogy nem sikerült Harry hercegnek kibékülnie édesapjával Károly herceggel és bátyjával Vilmos herceggel. Ugyanis felröppent a hír, hogyha Károly egyszer trónra lép, akkor bizony Harrynek végleg ki kell lépnie a királyi családból.

Pénzt akar megtakarítani

Károly állítólag majd az uralkodása alatt több pénzt szeretne megspórolni, ezért változásokat vezetne be a monarchiában. A pénzt pedig úgy is megtakaríthatná, ha Harry és felesége Meghan többé nem lennének hivatalosan a királyi család tagjai. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ők tartoznának csak bele

Károly herceg tervei szerint az ő uralkodása alatt csak ő, felesége Kamilla, nagyobbik fia Vilmos, menye Katalin hercegné és unokái György, Lajos és Sarolta tartoznának bele a királyi családba. Ők kapnának kvázi fizetést – számolt be róla a Bors.

Régóta tervezi

„Károly herceg már nagyon régóta csökkenteni akarja a Monarchia költségeit, hogy megtakarítson. Bizonyítani akarja, hogy megéri a királyi család a pénzt, amit az adófizetők biztosítanak számukra. Úgy képzelem, amikor ez megvalósul, Harry és Meghan kikerül a királyi családból. A királynő célja az, hogy egyben tartsa a családot, bármi áron, de Károly változtatni akar, amit meg is fog tenni” – mondta a királyi család egy szakértője egy brit lapnak. OLVASD EL EZT IS! Hoppá: Harry herceg nem utazott vissza Amerikába a családjához

Hazautazott

A LikeNews.hu is megírta, hogy Harry nem utazott haza közvetlenül Fülöp herceg temetése után az Egyesült Államokba a családjához, ám azóta visszatért a tengerentúlra, ugyanis a los angeles-i reptéren kapták lencsevégre a lesifotósok – írja a 7news.com.

A temetésre jött haza

A LikeNews.hu is megírta, hogy a tavaly Amerikába települt Harry herceg hazautazott Nagy-Britanniába Fülöp halálát követően, ám felesége Meghan Markle nem tartott vele, egyrészt a várandóssága miatt, valamint azért, mert nem szerette volna, hogy ráháruljon a figyelem a botrányos márciusi interjújuk óta.

Júliusban is visszatérhet

Elképzelhető, hogy Harry herceg júliusban újra feltűnik az Egyesült Királyságban, ugyanis július elsején a Kensington-palotában szobrot állítanak néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek. NE HAGYD KI! Kiderült, hogy miért Valentin-napon jelentette be Harry herceg és Meghan Markle a második gyermekük érkezését

Márciusban tálaltak ki

Harry és ex-színésznő felesége Meghan Markle idén márciusban Oprah Winfreynek tálaltak ki a királyi család árnyoldalairól. Meghan az interjúban bevallotta, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné megsiratta az esküvője előtt, amikor nem értettek egyet valamiben a koszorúslányok ruhájával kapcsolatban, ám az egészben az volt a leginkább borzasztó, hogy a médiában ez pont másképp terjedt el, mintha Meghan lett volna az, aki megríkatta a hercegnét. Meghan elmondta, hogy a hercegné később bocsánatot kért tőle virágokkal és egy kedves üzenettel épp ezért nem is ment bele a vita részleteibe, mert úgy érezte, hogy nem lenne fair Katalinnal szemben, de így is nehéz volt neki, hogy egy olyan dologért okolták, amit nem ő követett el.

Öngyilkos gondolatairól is vallott

Az egykori színésznőből lett hercegné azt is bevallotta, hogy öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodtak Harryvel a magány és az állandó ellenőrzések miatt. “Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” – mondta az interjú során Oprah Winfreynek.

Nem kapott segítséget

Meghan Markle a királyi család több tagjának is elmondta, hogy mentális segítségre van szüksége, ám ezt nem kapta meg, ugyanis úgy gondolták, hogy ártana a hírnevüknek, ha ő kórházba kerülne. KAPCSOLÓDÓ! Döbbenetes interjú: Meghan Markle az öngyilkos gondolatairól és Katalinnal való viszályáról vallott – az is kiderült, hogy milyen nemű babát várnak Harryvel

Téma volt a kisfiúk bőrszíne

A királyi családban szintén téma lett Meghan és Harry kisfiának a bőrszíne, amikor a hercegné várandós volt, ugyanis azon gondolkodtak, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, ugyanis Meghan édesanyja afroamerikai. A hercegné úgy gondolja, hogy ez is lehet az oka, hogy az ő gyermekük nem kapta meg a herceg címet.

Harry csapdában érezte magát

Harry is megszólalt az interjú során, aki elárulta, hogy sokszor úgy érezte, hogy csapdába került, amiből csak a felesége segítségével tudott kijutni. Hozzáfűzte, hogy a királyi kötelezettségeiről egyedül nem lett volna képes lemondani, valamint azt is elmondta, ha Meghan megkapta volna a támogatást a családjától, akkor sosem hagyták volna el a palotát. OLVASD EL EZT IS! Meghitt fotót osztott meg Erzsébet királynő: ritkán láthattuk így őt és Fülöp herceget

Próbálja helyrehozni a kapcsolatát Károllyal

A herceg azt is elmondta a márciusi interjúban, hogy édesapja Károly herceg nem volt hajlandó felvenni a telefont neki, amikor kiderült, hogy a tengerentúlra költöznek és felhagynak a királyi kötelezettségeikkel, ám ennek ellenére fontos számára, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Elképzelhető, hogy Fülöp herceg halála közelebb hozta egymáshoz apát és fiát most, hogy a temetés miatt újra találkoztak és megbeszélhették a problémáikat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Kiemelt kép: Harry herceg – Forrás: CBS, Youtube-videó

Exit mobile version