A LikeNews is beszámolt róla, hogy második gyermekét várja Meghan sussexi hercegné, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt vasárnap este jelentette be a házaspár szóvivője.

Első gyermekük 2019-ben született

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 10. vagy a 11. dédunokája lesz Erzsébet királynőnek

Harry és Meghan második gyermeke a tizedik vagy a tizenegyedik dédunoka lesz, attól függően, hogy a királynő egyetlen leánygyermekének, Anna hercegnőnek a leánya, a szintén várandós Zara Tindall gyermeke mikor születik meg.

Meghan tavaly is várandós volt, de sajnos elvetélt

Meghan hercegné tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról. 

FRISS! Hoppá: kiderült, hogy Krausz Gábor melyik testrészét imádta Tóth Gabi az első pillanattól fogva

Diana előtt tisztelegtek

37 évvel ezelőtt a hercegnő is Valentin-napon jelentette be, hogy várandós második gyermekével Harry-vel, tehát valószínűleg a hercegi pár ezért választotta ezt az időpontot, hogy így is tisztelegjenek a néhai Lady Diana előtt – írja a Dailymail.

Egy ausztrál magazin a válásukról cikkezett

Egy ausztrál női lap a New Idea néhány órával Meghanék bejelentése előtt lehozott egy cikket, miszerint válnak Harry-vel, ám ennek fele sem igaz. A címlapon a hercegi pár esküvői fotóját helyezték el, majd főcímnek azt adták, hogy „Mindennek vége” – írja a The Guardian.

Kapcsolódó:

Meghan a legnépszerűbb

Egy legújabb felmérés alapján Meghan Markle a brit királyi család legnépszerűbb tagja. A felmérést a YouGov készítette. A hercegnének 14,5%-os a népszerűségi mutatója, ezzel maga mögé szorította Katalin hercegnét, aki 14,4%-ot ért el, valamint magát királynőt II. Erzsébet, akinek 14,3% lett az eredménye. A felmérés elkészítéséhez a szakértők a Google keresési mennyiségeit, a királyi megjelenési naptárat, valamint az Instagramot használták.

Rengetegen keresnek rá Meghanra

Az eredmények alapján Harry feleségére Meghan Marklere több mint hatmillióan keresnek rá havonta, Katalin pedig az Instagram alapján ért el nagyon jó eredményt, ugyanis rengeteg követője van, valamint a hashtagekben is számtalanszor megjelenik a neve. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Meghan Markle és Harry herceg, Youtube