Harry herceg és felesége Meghan Markle Oprah Winfreynek adtak interjút, amely március 7-én került adásba az amerikai CBS csatornán. Az interjú során rengeteg olyan dologra derült fény, ami igen csak nagy fejfájást okozhat a királyi családnak.

Katalin megríkatta Meghant

Meghan az interjúban bevallotta, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné megsiratta az esküvője előtt, amikor nem értettek egyet valamiben a koszorúslányok ruhájával kapcsolatban, ám az egészben az volt a leginkább borzasztó, hogy a médiában ez pont másképp terjedt el, mintha Meghan lett volna az, aki megríkatta a hercegnét. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bocsánatot kért tőle

Meghan elmondta, hogy a hercegné később bocsánatot kért tőle virágokkal és egy kedves üzenettel épp ezért nem is ment bele a vita részleteibe, mert úgy érezte, hogy nem lenne fair Katalinnal szemben, de így is nehéz volt neki, hogy egy olyan dologért okolták, amit nem ő követett el – írja a Blikk.

Öngyilkos gondolatairól is vallott

Az egykori színésznőből lett hercegné azt is bevallotta, hogy öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodtak Harryvel a magány és az állandó ellenőrzések miatt. „Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” – mondta az interjú során Oprah Winfreynek.

Nem kapott segítséget

Meghan Markle a királyi család több tagjának is elmondta, hogy mentális segítségre van szüksége, ám ezt nem kapta meg, ugyanis úgy gondolták, hogy ártana a hírnevüknek, ha ő kórházba kerülne.

Téma volt a kisfiúk bőrszíne

A királyi családban szintén téma lett Meghan és Harry kisfiának a bőrszíne, amikor a hercegné várandós volt, ugyanis azon gondolkodtak, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, ugyanis Meghan édesanyja afroamerikai. A hercegné úgy gondolja, hogy ez is lehet az oka, hogy az ő gyermekük nem kapta meg a herceg címet – számolt be róla a Blikk.

Nem várhatják, hogy csöndben maradjanak

Meghan arra a kérdésre, hogy szerint mit fog szólni a brit uralkodó család a mostani interjúhoz, azt válaszolta, hogy nem várhatják el, hogy csendben maradjanak azok után, hogy aktív szerepet vállaltak a a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában.

Harry csapdában érezte magát

Harry is megszólalt az interjú során, aki elárulta, hogy sokszor úgy érezte, hogy csapdába került, amiből csak a felesége segítségével tudott kijutni. Hozzáfűzte, hogy a királyi kötelezettségeiről egyedül nem lett volna képes lemondani, valamint azt is elmondta, ha Meghan megkapta volna a támogatást a családjától, akkor sosem hagyták volna el a palotát.

Így vélekedne Diana

Harry azt is elmondta, hogy szerinte édesanyja Lady Diana mit szólna a kialakult helyzethez, ha ma is élne: „nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk”.

Próbálja helyrehozni a kapcsolatát Károllyal

A herceg azt is elmondta, hogy édesapja Károly herceg nem volt hajlandó felvenni a telefont neki, amikor kiderült, hogy a tengerentúlra költöznek és felhagynak akirályi kötelezettségeikkel, ám ennek ellenére fontos számára, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Kapcsolódó! Harry és Maghan otthagyja a királyi udvart

Vizsgálat indult Meghan ellen

Múlthéten egyébként a Buckingham-palóta vizsgálatot indított Meghan Markle ellen, ugyanis többen panaszt tettek, hogy a hercegné csúnyán bánt a személyzettel, ezért utánajárnak az ügynek. A Times információi szerint Meghan két személyi asszisztensét is kirúgta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiderült, hogy milyen nemű babát várnak

Az interjú során Oprah-nak a házaspár azt is bevallotta, hogy második gyermekük kislány lesz, akinek már nagyon várják az érkezését. Hozzátették, hogy több gyermeket nem terveznek, két gyerekkel és két kutyával teljes a boldogságuk. OLVASD EL EZT IS! Kiderült, hogy miért Valentin-napon jelentette be Harry herceg és Meghan Markle a második gyermekük érkezését

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Harry herceg és Meghan Markle – Forrás: CBS