Mattesz Csillának hosszú hónapokig kellett pszichológushoz járnia Gesztesi Károly halála után, hogy megküzdjön a bűntudattal, amit érzett. A gyászoló nő nem tudott búcsút venni a színésztől és a temetésen sem vett részt.

Nem tudta levinni Szegedre

Habár Gesztesi Károly megkérte Csillát a halála napján, hogy vigye le Szegedre, a nő nem tudta teljesíteni a kérését, így a színész egyedül indult el, ám sosem ért oda, ugyanis autójában rosszul lett és meghalt 2020 január 4-én.

Csilla a Blikknek elmondta, hogy a színészért aggódott is előző nap, ugyanis amikor beszéltek nagyon szomorú volt.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Akár másképp is végződhetett volna

„A mai napig bűntudatom van, amiért akkor nem dobtam félre mindent és nem vittem én őt Szegedre. Közel fél évig jártam pszichológushoz, hogy ezt feldolgozzam, mert állandóan marcangoltam magam. Tudom, ha ott vagyok vele, túlélte volna, tudom, mit kell tenni vészhelyzetben” – mondta Gesztesi Károly titkos kedvese a lapnak.

Gyerekkoruk óta ismerték egymást

Csilla és Gesztesi gyermekkoruk óta ismerték egymást, de csak később lettek egy pár. 16 évesen együtt kezdtek el úszni és habár az élet sokszor messzire sodorta őket egymástól, mindvégig szerették egymást. Az 50. születésnapjukkor már beszéltek arról, hogy egymás mellett fognak megállapodni.

Fél a karácsonytól

Csilla fél, hogy az idei karácsony fájdalmas lesz, ha előjön a sok emlék elhunyt párjáról.

„Minden karácsonykor az volt az ajándékunk egymásnak, hogy beültünk egy étterembe, ahol órákon át beszélgetünk. Én voltam az ő lelki támasza, az őrangyala. Most ő lett az enyém. Karcsi még itt van velem, sokszor érzem a jelenlétét, ahogy a fejemre teszi a kezét és azt mondja: ‘Ne legyen maga szomorú, legyen vidám’. Magázna, ahogy életében is tette” – mondta Csilla a Blikknek.

Így fog megemlékezni róla

„Sokszor úgy érzem, mintha egyengetné az utamat onnan föntről. Szenteste gyertyát gyújtok majd, és meghallgatom a Halleluját, miközben arra gondolok, hogy zongorázná ezt a dalt. Aztán a Mennyből az angyal után a Kicsi gesztenyét is meghallgatom, az volt a mi dalunk, így hívtam. Az asztalra bejgli helyett a kedvence, szilvás gombóc kerül” – folytatta Mattesz Csilla.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Visszavonták a hirdetést: nem tudják eladni Gesztesi Károly luxusvilláját

Nem tudta a temetés időpontját

Csillának rettenetesen fáj, hogy a szeretett férfitól nem tudott elbúcsúzni, ugyanis Gesztesi Károly temetésének az időpontját sem tudta, így nem volt ott.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly