Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt a koronavírussal küzdő Majka nemrégiben visszakerült a kórházba, ugyanis állapota rosszabbodott. A rapper családja, párja, Hajni és a gyerekeik és elkapták a betegséget.

Kiderült a ct eredménye

“Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek ct-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban” – mondta Majka egy korábbi videójában.

Kapcsolódó!

Kiderült, milyen gyógyszerrel kezelik Majkát – Ilyen állapotban van most a kórházban lévő rapper – videó

Hiányzik neki a családja

“A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – folytatta a rapper.

Romlott az állapota

“Amikor bejöttem csütörtökön, akkor lettem szarul, ott kezdődtek a tünetek, hétfőn jöttem el a kórházba, viszonylag hamar. És ott nézték meg nekem a ct-t, bent voltam két napot, hazamentem, visszajöttem, mert magas volt a lázam. Kábé 2-3%-kal romlott” – mesélte a rajongóinak Majka egy korábbi videójában.

A vírus megtámadta a szívét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Voltak jó hírei is

Elmondta, hogy az orvosok szerint a labor eredmények sokkal fontosabbak a gyógyulása szempontjából, mivel az dönt arról, hogy mennyire javul vagy romlik a beteg állapota. Majka arról is beszélt, hogy az ő laboreredményei jók. “Nekem most már másfél napja jók az eredmények, ha ez három napig jó, egy picit azt lehet mondani, hogy ez egy jó jel, de ilyet nem mondok, abszolút”

Kritikus napok

A rapper arról is beszélt, hogy bízik benne a következő napokban még jobbak lesznek az eredményei, ezáltal pedig végre elindulhat majd a rendes gyógyulás útján. Orvosai szerint viszont ezek még kritikus napok, Majka ennek ellenére nagyon bizakodó.

Tegnap is jelentkezett

Mai bejelentkezésében a rapper elmondta, hogy néhány napig még biztosan kórházban marad, illetve arról is beszélt, hogy legalább négy-öt kilót fogyott amióta beteg.

Válaszolt a kérdésekre

A kommentelők kérdéseire válaszolva pedig elmondta, hogy “Még nincsenek stabilan jó eredményeim, addig nem vágom le a szakállamat.

Ma kiderült: még mindig pozitív a tesztje

„Az eredményeim azok nem rosszak, a víruseredmények elvileg jók. Sajnos, megjött a Covid-tesztem, az pozitív, egyelőre még covidos vagyok” – mondta a rapper, akinek szteroidadagját már felezik, de az antibiotikumot ugyanúgy kapja tovább, egyelőre pedig haza sem mehet.

Lelkileg nagyon megviseli

Majka arról is beszélt, hogy nem köti le semmi, ráadásul a javuló eredményei ellenére most nincs olyan jól, mint ezelőtt, sem lelkileg, sem testileg: „Két nappal ezelőtt jobban éreztem magam, de akkor sz.rabbak voltak az eredményeim. […] Olyan fajta fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy azt elmondani nem lehet. Az van, hogy nem is nagyon éreztem még ilyen fáradtságot, tényleg annyira leteper a dolog, hogy gyakorlatilag nem tudsz mit kezdeni ezzel. [..] Érzem a tüdőmben, hogy kicsit úgy feszít még, egy kicsit meg vagyok ijedve, de a dokik azt mondják, minden olyan eredmény, ami a tüdőgyulladásra utal, az nem gáz” – mondta a rapper a videóban.

Kiemelt kép: Majka