Kemény szóváltásba keveredett egy anyával Berki Krisztián felesége. Mazsi a saját oldalán, Instagram történetben osztotta meg, milyen nyomdafestéket nem tűrő módon kommentelt hozzá egy családanya. Mazsinál betelt a pohár, nem hagyta annyiban a dolgot.

Ezt kommentelte

A nő Mazsi és Krisztián egyik bejegyzése alá írta a következőket: „Vacchi videóit akarják utánozni, de nagyon gyengék, erőltetett sz.r az egész!” Mindezt Mazsi nem hagyta annyiban, mert egyszerűen nem érti, ha nem szimpatikus valakinek, akkor miért követi. „Már bocsánat, de akkor mi a sz*rért követesz?” – tette fel a kérdést Berki Krisztián szerelme. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jött válasz is

Erre válaszként érkezett, hogy „Bírni kell a kritikát is.” Nos, Mazsi szerint a kritika nem itt kezdődik, a dolog pedig annyira felpaprikázta, hogy az ominózus posztot a kommenttel együtt, kirakta 24 órán át elérhető Instagram történetbe is, ahova azt írta: „Ő egy anyuka…hát komolyan, mi van veletek? A kritika az nem itt kezdődik…és tudod, azzal nincs is gond….de nő létedre íg beszélni…tudod, még mindig te vagy az én oldalalom és nem én a tiéden” – zárta sorait Mazsi.

Ez már nem az első eset, hogy belekötnek a közösségi oldalon

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Mazsi durva kommentet kapott, miután kiderült, hogy Berki Krisztián volt párja, Nati édesanyja Hódi Pamela várandós. “Húzzatok bele a babaprojektbe, mert le vagytok maradva” – írta egy nő Mazsi egyik fotójához néhány hónapja. 

Mazsi is reagált

“Tudtommal egy gyerek nem játék. Mindenki akkor vállaljon gyermeket, amikor teljesen készen áll rá. Kritikán aluli hozzászólás volt egy hölgy szájából – írta akkor Mazsi válaszul.

Sokat kérdezgettek

„Hogyan fogadtad Pamela állapotosságát? Ti tudtatok róla már esetleg? Tudom, egy olyan nőnek, aki kisbabára vágyik, ez borzasztóan fájdalmas lehet. Azért is kérdeztem, minden ok-e? Láttam, megvisel” – kérdezte akkor Mazsi egyik követője.

Mazsi válaszolt

„Mi már gratuláltunk nekik még vasárnap! Ők is család lettek. Tudod, én örülök mások boldogságának. A baba akkor jön, amikor jönni szeretne. Mindig pozitív vagyok. Ti sok mindent láttok vagy akartok látni, de nem kell. Hisz úgyis megtudtok mindent, amikor annak itt az ideje” – írta korábban Berki Krisztián felesége.

Szeretnének babát

Berki Krisztián és felesége most már teljesen a kicsire bízzák, hogy mikor érkezik. A házaspár kivizsgáltatta magát, valamint próbálnak a lehető legstresszmentesebb életet élni.

Nem esnek kétségbe

Mazsi elmondta, hogyha nem fognak kétségbeesni, ha a baba még nem jön össze, ugyanis nyárig ő is be van táblázva, valamint Krisztián kislánya, Nati is sokat van velünk, akit saját lányaként szeret.

Nem tesznek különbséget

A csinos feleség nem szeretné, Nati azt érezné, ha megszületik a leendő közös gyermekük Krisztiánnal, hogy különbséget tesznek köztük. “Baráti a viszonyunk, sőt olyan, mintha a saját lányom lenne, mi most így vagyunk egy család. Azt szeretném, ha megszületik a közös gyerekünk, Nati ne érezzen semmilyen különbséget kettejük között” – nyilatkozta Renáta.

Lombik és örökbefogadás is szóba jöhet

Berkiék a lombikprogramba is belevágnának, ha a baba nem jönne össze, de még az örökbefogadástól sem zárkóznak el. “Krisztiánnal együtt szeretnénk leélni az életünket, ez nem kérdés, és mindenképpen szeretnék közös babát, ha orvosi segítséggel, akkor úgy. Sőt, arról is beszéltünk, ha később úgy alakul, a saját baba után örökbe is fogadnánk még egy gyereket. Sok kicsi álmodik saját, boldog családról, mi pedig ezt meg tudnánk adni neki. Ha vége a járványnak, már elhatároztam, hogy ellátogatok néhány nevelőotthonba mesét olvasni a kicsiknek. Voltunk már korábban is, Krisztiánt pedig imádják a gyerekek” – mondta Mazsi a lapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián, TV2