A Dancing with the stars 9. adásában újabb párostól kellett búcsúznia a nézőknek.

A karácsony volt a téma

A szombati show témája az ünnepek közeledtével a karácsony volt, így természetesen rengeteg karácsonyi dalt hallhatunk a párosok táncprodukciói alatt. Kováts Gergely Csanád a műsor egyik zsűrije elmondta, hogy eddig a halloween-i adás volt a kedvence, de most már inkább a karácsonyira tenné le a voksát, ezzel pedig Ördög Nóra is egyetértett.

Két táncot adtak elő

A műsor végével a párosoknak egyre többet kell megmutatniuk abból, amit tudnak ezért a legutóbbi adásban egy helyett két táncot kellett előadniuk.

Max pontosak voltak Pásztor Annáék

Pásztor Anna és Köcse György mindkét produkciójukért a maximális 40 pontot, azaz összesen 80 pontot kaptak a zsűritől, de Gelencsér Tímea és Havas Bertalan, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra is maximális pontszámot kaptak az egyik produkciójukért.

Ők kapták a legkevesebb pontot a zsűritől

A műsor végén a zsűri pontjait összesítve Gabriela Spanic és Andrei Mangra, valamint Tóth Dávid és Lissák Laura kapták a legkevesebb pontot holtversenyben 72-t.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Pásztor Anna döbbenetes vallomása: „Minden héten sírok, vasárnaponként pedig szörnyethalok”

Ők kerültek veszélyzónába

A nézők megmentették Gabyt és táncpartnerét, így hiába álltak a zsűri pontjai szerint a tabella utolsó helyén a veszélyzónába végül Tóth Dávidék és Győrfi Daniék kerültek.

Nekik kellett távozniuk

A verseny végül Tóth Dávid és Lissák Laura számára ért véget.

Kiemelt kép: TV2