Az énekesnő apait-anyait belead a Dancing with the Starsba, hogy a közönséget és a zsűrit lenyűgözze tánctudásával. Most elárulta, hogyan készül egy-egy produkcióra.

Elképesztő tempó

Elképesztő tempót diktál Pásztor Anna, aki nemcsak zenei karrierjét egyengeti, hanem hétről hétre a táncparketten is számot ad tudásáról. Az énekesnő minden szombaton megcsillogtatja tánctudását, amelynek csiszolása mögött kőkemény munka van.

FRISS! “Nagyon megrendültem” – Ezzel az 52 évvel ezelőtti fotóval búcsúzik Balázs Fecótól Fenyő Miklós

Egy héttel előre tudják csak, hogy mit fognak táncolni

„Egy héttel előre tudjuk meg, hogy mit kell a következő alkalommal táncolnunk. Vasárnap lemegyünk a próbaterembe és én szörnyethalok. A táncpartnerem, Gyuri, mindig ilyenkor mutatja meg a lépésanyagot. Én nem táncoltam sem latin, sem standard táncokat, Gyuri pedig eláraszt ezekkel. Szerdára az szokott lenni, hogy feladom, aztán látom Gyuri szemén, hogy ő is. Ekkor van az első szárazpróba is, amikor kamerába mutatjuk meg, hogy mit tudunk. Ilyenkor az szokott lenni, hogy mint egy zsákot cipel magával, visz amerre menni kéne. Aztán az ideg, a keserv, a megfelelési kényszer, a tánc és az élet szeretete szombatra összerántja az egészet” – vallotta be Pásztor Anna, aki abból sem csinál titkot, hogy néha eltörik nála a mécses.

Többször eltört már a mécses

„A tánctanuláskor nem homályosság van néhány napig, hanem konkrétan sírunk. Én minden héten másért sírok. Van, hogy sérülés miatt, mert egy bordaközi izomhúzódás 4 hét és olyan, mintha egy konyhakést beszúrnának a bordáid közé. Így emelnek, így csinálod a táncot…”

Nehézségek

Van, amikor azért, mert szembesülsz vele, hogy nem tudod, nem áll össze. És van, amikor emocionálisan van valami a tánccal kapcsolatban. Nekem a bécsi keringő ilyen volt, mert el kellett engednem a vezetést. Ez számomra nehéz, zenekart vezetek, családanya vagyok. Nehéz hátradőlnöm és a törékeny női énemet elővenni” – mondta az énekesnő, aki kirobbanó formába hozta magát.

EZ IS ÉRDEKELHET: “Bíztam, reménykedtem” – Keresztes Ildikó megható módon, közös dalukkal búcsúzik Balázs Fecótól

Az energia kérdése

„Azt már megtanultam, hogy akkor működöm jól, ha a testem könnyű és ezáltal irányítható. Ha megeszem egy cupákot attól nem lesz az, de ha vacsorára tonhalsalátát eszem, akkor másnap van energia. A próbák előtt jöhet a zab és a szárított gyümölcsök. Fellépések előtt pedig már csak egy fehérje szelet, dupla kávé és irány a parkett. Ahhoz, hogy jól működjek a táncban, vissza kellett hoznom magamat 55-57 kg-ra, ezt csak így lehet” – tette hozzá a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Pásztor Anna.

A beszélgetés itt érhető el:

Kiemelt kép: Pásztor Anna , Fem3