Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt lezajlott a Dancing with the Stars fináléja, ahol Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan került ki győztesként, ezzel ők lettek Magyarország legjobb táncospárja, a parkett királya és királynője.

Három produkciót láthattunk tőlük

Timiék három körben csillogtathatták meg a tehetségüket: az első körben tangót táncoltak, majd a Rómeó és Júlia betétdalára paso doblét láthattunk tőlük, végül pedig a táncok királynőjével a bécsi keringővel tértek vissza a színpadra.

Kapcsolódó:

A bécsi keringő után a zsűri kimondta: ez a győztes produkció

Mint megírtuk Gelencsér Timiék bécsi keringővel léptek utoljára színpadra, amit a zsűri röviden úgy értékelt: így néz ki egy győztes keringő. Grátisz az ítészek nem voltak restek kimondani, szerintünk Timiék párosának kellene megnyerni a versenyt.

Könnyeivel küzdött Ördög Nóra és Molnár Andi Gelencsér Timiék utolsó produkciója után

A zsűri tagjai állva tapsoltak az előadás után, sőt Ördög Nóra és Molnár Andi Timiék bécsi keringőjét követően a könnnyeivel küzdve próbálták összefoglalni a gondolataikat.

Így néz ki egy győztes keringő

Molnár Andi azonnal azzal kezdte: így néz ki egy győztes keringő. „Csodálatosak vagytok, beírtátok magatokat a Dancing with the Stars történelmébe” – mondta.

Ördög Nóri is a könnyeivel küzdött

A meghatottságtól Ördög Nóra is alig tudott megszólalni. A csinos tévés elmondta, hogy valójában mindegy is az eredmény, hiszen a lényeg csakis az, hogy ők is a nézők mi mindent kaptak a műsor által és Timiéktől hétről-hétre. „Az a helyzet, hogy ez egy győztes bécsi keringő” – mondta Nóra.

A zsűri kimondta: nekik kell nyerni

Kováts Gergely Csanád egyértelműen kimondta, hogy fejet hajt Gabriela Spanic minden erőfeszítésének, de az ő szakmai szíve egyértelműen Timiéknek adná a koronát, ami a nézői szavazatok alapján meg is történt, hiszen Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan lettek Magyarország legjobb táncospárja.

Kapcsolódó:

Így mondott köszönetet Gelencsér Timi

Timi néhány perccel ezelőtt közösségi oldalán mondott köszönetet és úgy tűnik a fiatal lány még mindig nem hitte el, hogy ez valóban megtörtént: “Ez most tényleg megtörtént?! El sem hiszem és remélem tényleg nem csak álmodom, hogy megnyertük a Dancing With The Starst! Ez egy olyan nap volt az életemben ami felülírt bármilyen versenyzésem napjàt, mert ez az este sokkal többről szólt számomra, mint hogy ki táncol a legszebben. Ennyi csodálatos érzelmet megélni pár óra alatt ritkán adatik meg az életben és én mérhetetlenül HÁLÁS vagyok. A Sorsnak hogy itt lehettem, a Tv2 összes munkatársának aki ezen az óriási produkción dolgozott, a szerkesztőségnek és az egész stàbnak, a beauty teamnek, a családomnak és a barátaimnak a támogatásért, a profi tàncosoknak és az ismert embereknek a bizalmukba fogadásáért, Bercinek aki nélkül ez sosem sikerülhetett volna és nem utolsó sorban NEKTEK! Elmondani sem tudom milyen érzés volt megélni ezalatt a pár hét alatt, hogy ennyi szeretetet kaptunk Tőletek! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy TE JÓSÁGOS ÉG mennyi szavazatot küldtetek ránk!!! Nagyon-nagyon köszönjük Nektek, ez a díj a mi közös díjunk, hiszen ezt együtt csináltuk meg!” – írja bejegyzésében Gelencsér Timi.

Kiemelt kép: Ördög Nóra, TV2