Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta eldőlt Ördök Nóráék balatonakarattyai kisboltjának sorsa. Mint ismert a szomszédok többször is panaszkodtak, hogy a látogatók a házuj előtt parkolnak, illetve sokakat a nagy tömeg is zavart, ezért a páros úgy döntött elköltöztetik a kisboltot. Az elmúlt napok eseményei kapcsán pedig most Nánási Pál is megszólalt.

Megértik őket

Mint azt megírtuk Nóra és férje természetesen megértik, hogy a szomszédok nyugodtabb életre vágynak, ezért is egyeztettek már korábban is az önkormányzattal, hogy javítsanak a helyzeten. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindent megtettek

Nóráék azonban hiába tettek meg mindent, a környékbeliek továbbra sem voltak teljesen elégedettek, éppen ezért a páros úgy döntött tavasszal elköltöztetik a boltot egy olyan helyre, ahol jobb a parkolási lehetőség. A kisbolt új helye Akarattya körforgalmánál lesz, ahol sokkal több parkolóhely áll majd rendelkezésre.

Elérzékenyült

Nóri a korábbi videójuk végén elérzékenyült és sírt is kicsit, ugyanis elmondta, hogy nagyon szeretik a boltot és egyelőre semmiképp sem szeretnék bezárni.

Korábban rendőrt is hívtak rájuk

A műsorvezető és társasága októberben az Ultrabalaton futóverseny résztvevőit biztatta, amikor elhaladtak az üzlet közelében. “A kisbolt előtt futott el a verseny mezőnye, szombat éjjel érkeztek a településre. Nóriék és pár helyi lakó kiment szurkolni és tapssal biztatni a sportolókat” – árulta el a Blikknek egy szemtanú, aki szerint az utcában már alig vannak lakók, a többség hazaköltözött a nyaralójából.

Bejelentés érkezett

“Valaki bejelentette, zavarja őt ez a tapsolás. A rendőrök kedvesek voltak, de megkérték a társaságot, hogy ne tapsoljanak és legyenek csendben.”

Nánási Pál most megtörte a csendet

A bolt elköltözése kapcsán Nóráék a videóbejelentésen kívül más nem közölte, ám most néhány nap elteltével Nánási Pál törte meg a csendet. „Nagyon köszönjük nektek azt a rengeteg pozitív üzenetet, amit a napokban küldtetek nekünk, nagyon sokat jelent. Mint általában minden balhés dologról, erről is szívesen írnak a lapok, netes oldalak mindenfélét. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden okés, ezerrel dolgozunk a háttérben, a költözés gondolata már régóta porondon volt, és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a kialakult helyzetből. Megyünk előre a békés megoldásokat továbbra is szem előtt tartva” – írta közösségi oldalán a fotós.

Nánási Pál teljes posztja itt érhető el

Ekkor fognak költözni

Az üzlet tehát hamarosan egy olyan helyre költözik Balatonakarattyán belül, ahol több parkolási lehetős lesz és nem zavarnak majd senkit az autósok. A kisbolt azonban egyelőre a régi helyen érhető el, így Nóráék arra kérnek a költözésig mindenkit, hogy kizárólag gyalogosan látogassák az üzletüket. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nánási Pál és Ördög Nóra, TV2