Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta 69 éves korában életét vesztette a zenészlegenda, Balázs Fecó.

Koronavírussal került kórházba

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírus fertőzéssel került kórházba néhány nappal ezelőtt Balázs Fecó.

A LEGFRISSEBB CELEBHÍREKET ITT TALÁLOD!

Várkonyi Attila számolt be a szomorú hírről

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot.” – közölte a család nevében a Retro Rádió műsorvezetője Várkonyi Attila. Balázs Ferenc temetéséről később intézkednek.
A zenész hozzátartozói kérik, fájdalmukat és gyászukat tartsák tiszteletben.

Korábban is Dj Dominique számolt be Fecó állapotáról

Sajnos nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról. Ő is elkapta a vírust és jelenleg egy nagyon jól felszerelt intenzív osztályon fekszik. Fecó nincs túl jól…A család felhatalmazására osztom ezt meg Veletek és egyben kérek is Mindenkit, hogy egy imával, egy szép gondolattal segítsük a távolból Fecó gyógyulását. Azt tudjuk, hogy az orvosai mindent megtesznek. p.s. Arra kérnék Mindenkit, hogy ezt a hírt ne szenzációként kezelje, hanem segítsen abban, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet.”

KAPCSOLÓDÓ: Orbán Viktor is búcsúzik Balázs Fecótól: “Isten Veled, Barátom!”

Kórházba került

– Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért – mondta Várkonyi a Blikknek.

Mesterséges kómában tartották

A LikeNews hírportál is beszámolt róla, hogy Fecót mesterséges kómában tartották, a zenész érdekében pedig hihetetlen összefogás indult meg az országban: A rajongók nem csak imádkoztak a legendás zenészért, de a vérplazmájukat is felajánlották, hogy segítsék a felépülését.

HIHETETLEN ÖSSZEFOGÁS: Hihetetlen összefogás: vérplazmájukkal segítenék a rajongói a koronavírussal küzdő Balázs Fecót

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel ezelőtt a Sztárban Sztár színapdán lépett fel, erről itt a LikeNews-on is beszámoltunk. Mint megírtuk az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Fenyő Miklós is búcsúzik a legendás zenésztől

Egy 52 éve készült, mosolygós fotóval emlékezett pályatársára és jó barátjára a rock and roll hazai helytartója. – Nagyon megrendültem… – fogalmazott a közösségi oldalán Fenyő Miklós, aki egy különleges fotót is közzétett Balázs Fecóról, amely a legendás televíziós tehetségkutató színfalai mögött készült.

Keresztes Ildikó búcsúja: “Bíztam, reménykedtem” – Keresztes Ildikó megható módon, közös dalukkal búcsúzik Balázs Fecótól

Együtt indulatk a Ki Mit Tudon

– Együtt indultunk. A ’68-as Ki Mit Tud?-on még egymással versenyeztünk, de a döntő után rögtön barátságot kötöttünk. Azt az éjszakát jól „megünnepeltük”… Attól kezdve bármikor összehozott minket a sors, mindig újra „kezdtük”… Az utóbbi években bizonyos rendszerességgel összejártunk. Beszélgettünk, röhögtünk, „ünnepeltünk”… Zene, foci, az örök témák mindkettőnknek. És persze, az állandó nevetés, jókedv. Amit ma elvesztettem. Vele együtt. Isten áldása, békéje legyen Veled, Fecó! – írta Fenyő a posztban.

Facebook

null

Kiemelt kép: Balázs Fecó