Megdöbbentő dolog történik Köllő Babettel. A színésznő nevében egy perverz zaklatja a barátait már hónapok óta. A férfi Instagramon és Facebookon hívogatja Babett ismerőseit.

Beteges, amit művel

„Van egy férfi, aki kéthavonta megjelenik, csinál egy új Babett-profilt és hívogatja az ismerőseimet. Nem csak simán, videóhívással és közben maszturbál is. Nem győzök bocsánatot kérni az ismerősökről, pedig tudom, hogy ez nem az én hibám” – mesélte Babett a Ripostnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem egy Adonisz

A színésznő kíváncsiságból rákérdezett a barátainál, hogy milyen is külsőleg a zaklató, ám mindannyian egyöntetűen azt mondták, hogy nem egy Adoniszról van szó. „Azt mondták, hogy csoffadt szegény, még azt sem mondhatom el, hogy egy Adonisz hívogatja a barátaimat. Mindenesetre arra kérem ezt a modern kori szatírt, hogy fejezze ezt be. Az ismerőseimet pedig arra, hogy ne vegyék fel a videóhívásokat, mert én soha senkit nem hívok így és nem csinálok magamnak új profilt sem. Ne dőljenek be ennek az embernek” – nyilatkozta a lapnak Köllő Babett.

Feljelentést fog tenni

Babett korábban az üggyel kapcsolatban az AcNewsnak azt nyilatkozta, hogy feljelentést fog tenni, mert betelt a pohár nála. Reményei szerint a tettes minél hamarabb rendőrkézre kerül.

Gáspár Evelint a volt barátja zaklatta

A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Gáspár Győző lányát nemrégiben egykori kedvese zaklatta, mert nem viselte jól a szakítást, valamint mert úgy hiszi, hogy Evelin megcsalta az unokatestvérével.

Feljelentést tett

Evelin nem tudta mitévő legyen, feljelentést tett a rendőrségen, ám a férfit ez sem tántorította el attól, hogy tovább zsarolta a lányt. Intim fotókkal próbálta sakkban tartani, magához visszaédesgetni.

Tavaly januárban jöttek össze

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – mondta a Blikknek néhány hete Evelin.

A férfi nem törődött bele a szakításba

A lapnak a lány elmondta, hogy a férfi nem törődött bele a szakításba, így telefonon és üzenetekkel is zaklatta Evelint. Ezt követően Evelin már mindenhol letiltotta, ám a férfi a rokonok telefonjáról folytatta a zaklatási hadjáratot. Azonban mivel választ nem kapott, döbbenetes lépésre szánta el magát. NE HAGYD KI! Csúnyán kiosztotta apját és nagybátyját Gáspár Evelin – Úgy tűnik a fivérek békülése nem volt más, csak színjáték

Fotókkal zsarolta

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni” – mondta a lapnak indulatosan Evelin.

A netre is feltöltötte

A fotókat a férfi pár nappal ezelőtt fel is töltötte a netre, ám hamar törölte is őket, ennek ellenére rengeteg emberhez eljutott. “Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért. Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert.” – árulta el a lapnak Evelin, aki arról is beszélt, hogy a hónapok óta tartó zaklatás nem volt elég a férfinak, ugyanis az egész családja elment Evelinékhez és botrányosan viselkedtek, üvöltöztek, kiabáltak. EZ IS ÉRDEKELHET: Kőkemény őszinteséggel vallott karrierjéről, szerelmeiről, magánéletéről Gáspár Evelin Lakatos Leventének – videó

A házukhoz mentek balhézni a rokonok

“Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Köllő Babett – Forrás: ATV