A LikeNews is beszámolt róla néhány hete, hogy válik Szabó Zsófi és férje, Kiss Zsolt. A házaspár néhány évvel ezelőtt egy álomesküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent, valamint egy közös gyermekük is született, Mendel. Puzsér Róbert után a Hooligans dobosa, Kiss Endi is úgy érezte, hogy elmondja a véleményét a műsorvezető szakításáról.

Ezt mondta Kiss Endi

Kiss Endi, a Hooligans zenekar dobosa nem túl szép szavakkal, kendőzetlen őszinteséggel mondta el, hogy mit gondol Szabó Zsófiék válásáról, bár utólag hozzátette, hogy bántani nem szeretné őket. „Egy kicsit csúnyán mondva, ha beállsz k..vának, ne csodálkozz, ha elintéznek. Ilyen a média világa. Ha már beálltunk az elején, akkor vagy vállaljuk az egészet vagy nem. De én nem akarom megbántani őket” – mondta Endi a LifeTV Bréking című műsorában pénteken. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rosszakat is elmondja

A zenész elmondta, hogy vállalni kell a jó és a rossz eseményeket, valamint érzéseket is, ha előtte a jó dolgokkal, mindig megjelentek a sajtóban – írja a Ripost. „Szégyellném magam, hogyha csak a jókat mondanám el magamról. Pont a rosszakat szeretem elmondani. Az annyira idétlen, hogy kiállok és elmondom, hogy milyen jó dobos vagyok, de azt meg eltitkolom, hogy velem szörnyű élni, és mindenki meneküljön tőlem” – mondta a dobos.

Kiss Endi nem rejtette véka alá a véleményét/ Fotó: LifeTV, Bréking

Korábban Puzsér Róbert is odaszólt

Puzsér Róbertről tudjuk, hogy nem rejti véka alá a brutálisan őszinte véleményét, nem volt ez mos sem másként, amikor a Hírklikk hasábjain állt bele a válásra készülő Szabó Zsófiba. „Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?

Ez a problémája

“Akkor most leírom, hogy mi a problémám ezzel. Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni.” – írta Puzsér Róbert.

Hamis elképzelések

“Ha az a kérdés, hogy az emberek miért érzik rosszul magukat a tökéletlen és esendő társuk mellett, a válasz pofonegyszerű: azért, mert elképzelt boldogságukhoz bulvárlapokból és kereskedelmi tévéműsorokból, Danielle Steel-regényekből és romantikus komédiákból merítik a velejéig hazug referenciát.” – fogalmazott a megmondóember. 

Álomesküvő

Zsófiék álomesküvője néhány éve bejárta a médiát, a Blikk például percről percre tudósította a hetedhét határra szóló lakodalom részleteit. 

Boldognak tűntek

Ezt követően a páros háza tájáról csak boldog hírek érkeztek, sőt időközben megszületett a kisfiuk, Mendel is, így joggal hihettük azt, hogy ő tényleg egy igazi álompár. Ám nagyon úgy néz ki, hogy valami mégis félresiklott, ugyanis Zsófi néhány hete a következőket írta a közösségi oldalán: „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni.

A Reggeliben beszélt részletesen a válásukról

Zsófi két hete pénteken reggel az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt több mindenről, többek között arról is, hogy a lovaglás mennyire fontos a számára, ráadásul egy ideig ezt elvette tőle a koronavírus, ugyanis ő is megfertőződött. A betegség nagyon megviselte, pluszban pedig beszélt a mindennapjairól is, melyből kiderült, Zsoltival szétváltak az útjaik.

Intenzív hat év van mögöttük

„Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban Szabó Zsófi.

Küzdöttek

2Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi, RTL Klub