Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt nem egészen öt év házasság után válik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt néhány nappal ezelőtt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla, hogy férjével különváltak az útjaik.

Álomesküvő

Mint megírtuk az álomesküvőjük akkor bejárta a médiát, a Blikk például percről percre tudósította a hetedhét határra szóló lakodalom részleteit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boldognak tűntek

Ezt követően a páros háza tájáról csak boldog hírek érkeztek, sőt időközben megszületett a kisfiuk, Mendel is, így joggal hihettük azt, hogy ő tényleg egy igazi álompár. Ám nagyon úgy néz ki, hogy valami mégis félresiklott, ugyanis Zsófi nemrégiben a következőket írta a közösségi oldalán: „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni”

Intenzív hat év van mögöttük

Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban Szabó Zsófi.

Küzdöttek

„Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi.

Kapcsolódó:

Fél, hogy mi vár most rá

„A színésznő-műsorvezető eközben arról is beszélt, hogy tudja rengeteg cikk fog most megjelenni és nagyon fáj már előre neki, hogy mi fog rájuk várni. Elmondta, hogy bár az esküvőjük tényleg hangzatos volt, ezt követően az életüket próbálták nem kifelé élni. “Meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség” – árulta el akkor a Reggeliben Szabó Zsófi. 

Igaza lett

Zsófinak igaza lett, hiszen a válásuk híre hatalmas médiaszenzáció lett, ám az nagyon furcsa, hogy valaki, aki az újságírók kereszttüzében éli a életét, valaki aki hetedhét határra szóló lakodalmat tart, miért lepődik meg rajta, hogy a válás híre is szárnyra kap majd a bulvársajtó hasábjain. Talán emiatt akadt ki alaposan most Puzsér Róbert is, aki nem volt rest beleállni a színésznő-műsorvezetőbe.

Így fogalmazott a megmondóember

Puzsér Róbertről tudjuk, hogy nem rejti véka alá a brutálisan őszinte véleményét, nem volt ez mos sem másként, amikor a Hírklikk hasábjain állt bele a válásra készülő Szabó Zsófiba. „Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?

Ez a problémája

„Akkor most leírom, hogy mi a problémám ezzel. Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni.” – írta Puzsér Róbert.

Hamis elképzelések

„Ha az a kérdés, hogy az emberek miért érzik rosszul magukat a tökéletlen és esendő társuk mellett, a válasz pofonegyszerű: azért, mert elképzelt boldogságukhoz bulvárlapokból és kereskedelmi tévéműsorokból, Danielle Steel-regényekből és romantikus komédiákból merítik a velejéig hazug referenciát.” – fogalmazott a megmondóember. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Kiemel kép: Szabó Zsófi – Puzsér Róbert, LikeNews montázs