Újra rátalált a szerelem Szegedi Fecsóra! Vasvári Vivien exe csak nemrégiben szakított a kedvesével, akit szintén Viviennek hívnak, de máris új hölgy mellett keresi a boldogságot.

Pár hete tart a kapcsolatuk

Fecsó és új párja Bea néhány hete alkotnak egy párt, de az első Instagram fotójuk alapján nagyon boldognak tűnnek.

Szerelmes lett

„Csak úgy jött, megláttuk egymást, és szép lassan alakult kettőnk között a szerelem. A karantén, úgy látszik, ezt váltotta ki belőlem, most nem tudtam ellenállni, beleszerelmesedtem” – mondta a Borsnak az üzletember.

Nagyon hasonlít a fiatal nő Vasvári Vivire

Bea és Vasvári Vivien akár testvérek is lehetnének legalábbis külsőleg. Fecsó azonban elárulta, hogy valóban van egy ideálja.

” Ez a típus a zsánerem, lehet a keresztem is, de nem tudok, és nem is akarok ezen változtatni. Élvezem, ami most van, és boldog vagyok” – mondta Fecsó a lapnak.

Nem tudják, hogy együtt töltik-e az ünnepeket

Fecsó és Bea még nem döntötték el, hogy együtt fogják-e ünnepelni a karácsonyt és az újévet, ugyanis a kapcsolatuk még nagyon friss, de Fecsó jól érzi magát új szerelmével.

Pár hete még a szingli életéről vallott

A LikeNews is megírta, hogy pár hete még a szingli életéről mesélt Szegedi Fecsó.

Mindenben számíthat Fecsóra

Fecsó korábban a Borsnak elmondta, hogy habár nem valószínű, hogy ők az életben valaha egy pár lesznek, de Vivi a gyermeke anyja és bármiben számíthat rá.

Fecsó és Vasvári Vivi válását nemrégiben mondták ki.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Szegedi Fecsó volt a Csikóhal, a TV2 maszkos műsorában – De lássuk csak, mit is tudunk róla

Kiemelt kép: Szegedi Fecsó