Szegedi Fecsó lepleződött le a Nicsak, ki vagyok harmadik showjában másodikként, aki alaposan meg is vezette a sztárcsapatokat, ugyanis senki nem találta ki, kit rejthet a maszk, bár Mádai Vivien poénból bedobta a nevét.

Vasvári Vivien exe, de csak ennyi lenne?

A leleplezés után Fecsót, úgy mutatták be, mint Vasvári Vivien ex-férjét, ami szemmel láthatóan nem esett túl jól neki, bár tény, hogy az ország tényleg így ismeri. Persze fontos kérdés, hogy mit érdemes még tudni a férfiról, aki ennyire elvitte a csapatokat az erdőbe.

A nyomok

A műsorban természetesen különböző nyomok segítik a sztárcsapatok munkáját, amik alapján sikerülhet kitalálniuk, kit rejthet a maszk. Nos, Fecsó esetében nyomok voltak bőven, konkrétan a „szegedi” jelző is, ám mindennek ellenére senki nem találta ki, hogy őt rejtheti az álarc. Pedig több elejtett apróság is volt, például, hogy Fecsó hobbi szinten dj, illetve, hogy bokszolt, de se Ábel Anitáék csatapa, se Kajdi Csabáék nem jöttek rá, ki lehet ő.

De miről ismerhetjük még, ha nem csak arról, hogy ő Vasvári Vivien ex-férje?

Valljuk be Szegedi Fecsónak nincs könnyű dolga, hiszen a Feleségek luxuskivitelben megismert Vasvári Vivien exeként robbant be ő a köztudatba, éppen ezért ezt a stigmát a válás után nehéz magáról levetkőznie. Pedig Fecsó szemmel láthatóan próbálkozik.

Nagy partiarc volt

Szegedi Ferenc nagy partiarc volt korábban, elképzelhető, hogy Viviennel való házasságát is ez tette tönkre, ugyanis állítólag a férfi a fiuk születését követően is inkább a haverjaival mulatta az időt, ahelyett, hogy a családjával töltötte volna az idejét.

DJ-nek tanul

Egyébként ez alapján lehetett volna rá tippelni a műsorban, ugyanis Fecsó nem is olyan régen mondta el, hogy DJ-nek tanul. – Annyit voltam a karantén előtti időszakban, hogy annyira nem hiányzik. Jólesett ez a kis elvonulás, ez a kis nyugalom, béke – mondta korábban a Fókuszban.

Ezt tudtuk róla korábban

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban csupán annyit tudhattunk meg Fecsóról, hogy építési vállalkozó. Azonban az RTL Klub műsorában kiderült, mit is csinál pontosan. Elárulta, két cégcsoportot vezet, az egyik munka- és tűzvédelemmel, a másik ingatlanfejlesztéssel és építészettel foglalkozik. A koronavírus-járvány miatt az ő munkája is két hónapig takaréklángon ment, de nem unatkozott, megkereste az egyik legismertebb magyar női lemezlovast, Edo Denovát, hogy tanítsa. Vagyis ez egy ideje közismert tény, hogy Fecsó dj-nek tanul.

Ezt már régóta tervezte

– Már régóta terveztem ezt a DJ-s dolgot. Mindig nagyon tetszett, hogy kiáll valaki az emberek elé egy géppel, játszik, és az emberek táncolnak. A DJ-k az újkori rocksztárok, mondta Fecsó korábban.

Fecsó főzni is tanult

– Hobbim a főzés, és úgy gondoltam, nem egyedül fogok kotyvasztani mindenfélét, és fölteszek a közösségi médiára vállalhatatlan ételeket, mint amiket látok, hanem azt mondtam, inkább megbízok egy profit. Ő jön hozzám heti kétszer, jókat főzünk együtt jó alapanyagokból. Megvan a saját meg a gyerek étele két-három napra, és mellette még tanulom is a szakmát – árulta el Fecsó.

Kapcsolódó:

Vivennel van egy közös kisfia

Bár Viviennel elváltak az útjaik, de van egy közös fiuk, aki mindig összeköti majd őket. A gyermek 2018. április 22-én Miamiban és az Edward Ferenc nevet kapta.

Kiemelt kép: Szegei Fecsó