Nem kapott szerepet, ezért felmondott a József Attila Színházban Rékasi Károly. A színész szerint azért nem osztottak rá semmit, mert a balesete miatt nyomorék lett és ilyen karakterre nincs szükség. Csütörtökön tárgyalták balesetének ügyét a bíróságon, ahol elsírta magát a színész.

Csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken folytatódott Rékasi Károly motorbalesetének ügye. A vádlottnak eddig úgy fest, hogy kártérítést kell fizetnie a színésznek – írja a Bors

A színész négy és fél évvel ezelőtt, 2015 júliusában, Budapesten, az egyik kereszteződésnél súlyos motorbalesetet szenvedett, amikor egy autóval ütközött. Rékasi Károlyt azonnal kórházba szállították és bár meg tudták menteni az életét, lélegeztetőgépre került, a medencéje, a törzse és a feje megsérült. Újra kellett tanulnia járni, de mivel egyik lába rövidebb lett, mint a másik, így a mai napig nem tudta elengedni a múltat, ugyanis nap, mint nap szembe kell néznie a baleset következményeivel. A több mint négy éve húzódó per nagyon megviseli a színészt olyannyira, hogy hiába igyekszik maga mögött hagyni a múltat, egyre többször hat ki az jelenlegi életére.

Rékasi a József Attila Színház következő évadjában egyetlen új darabban sem kapott szerepet. Ezért úgy döntött, hogy elbúcsúzik a József Attila Színháztól. A színész  azt mondta hogy ez érthető, hiszen „egy bicegő, dülöngélve járó nyomorék maximum egy idős, roggyant embert játszhat, amire köszönöm, még nem készülök. Más szerepben a sántítással vi­szont elvonhatom a néző figyelmét.”

Azt még nem tudja, hogy hova tovább, de abban biztos, hogy marad a kaptafánál és folytatja útját a színészi pályán. Ebben a nehéz időszakban legnagyobb támasza a családja, akik mindig mellette állnak és igyekeznek tartani benne a lelket.

Kiemelt kép: RTL Klub