Jolly és párját, Barbarát két évvel ezelőtt sodorta össze az élet egy sajtótájékoztatón. Az énekes még ott elhívta randevúzni a fiatal lányt, aki a szépségével azonnal levette a lábáról. Nekik is vannak hullámvölgyeik, de a pár kapcsolata azóta is töretlen, ám sok rosszindulatú ember akad, aki nem örül a boldogságuknak.

A nagy korkülönbség miatt bántják őket

Az interneten a sok rosszindulatú kommentelő azért bántja Jollyt és kedvesét, mert 20 év korkülönbség van köztük, ám ez őket cseppet sem zavarja, de az internetezőket sokszor annál inkább. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megvádolták Barbarát

Többen voltak olyanok is, akik a fiatal lányt azzal vádolták meg, hogy Jolly nevével akar népszerű lenni és az érzései valójában nem őszinték a zenész iránt.

FRISS! Törőcsik Mari elárulta, hogy beoltatja-e magát a koronavírus elleni védőoltással

Nem foglalkoznak vele

A pár nem foglalkozik az őket ért támadásokkal, habár több csalódás is érte őket, ugyanis akadtak olyan „barátaik” is, akik szintén hátba támadták őket. „Már nem érdekel senki. Ha két szív összetalálkozik, akkor úgy gondolom, egy igazi szerelmet nem lehet semmivel, és senki által tönkretenni” – nyilatkozta Barbara a Tények Plusz műsorában.

Összetartja őket

Jolly elmondta, hogy az ellenük áskálódok valójában csak még jobban összehozzák őket. A jövőtől sem félnek, az énekes elmondta, hogy szeretne párja mellett megöregedni.

Okos is

A 22 éves Barbara most januárban végzett a Nyíregyházi Egyetemen gazdálkodás és menedzsment szakon. A fiatal lány elmondta, hogy nagyon örül, hogy sikerült megszereznie a diplomáját. A jogi egyetemre is jár, már a harmadik évet tapossa, így hamarosan a doktori címet is megszerzi.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

Jolly édesapja

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Jolly édesapja igencsak nehéz körülmények között élt, gy fűtetlen és áram nélküli lakásban, állandó munkája nincsen egy korábbi sérülése és szenvedélybetegsége miatt. Jolly sokszor próbált a férfinak segíteni, ám hiába kapott mindenféle segítséget nem tudott leállni.

Nem rajta fog múlni a jó viszony

Jolly tavaly elárulta, hogy kibérelt egy új lakást édesapjának, aki megígérte, hogy leáll az ivással, valamint a karácsonyt is együtt töltötték és Sanyi bácsi az unokájával is találkozhatott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Jolly és Barbara, TV2