A legendás magyar színésznő, Törőcsik Mari az AcNewsnak elárulta, hogy egyelőre nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával, csakis abban az esetben fogja, ha az orvosa tanácsolja neki.

Nincs jó egészségi állapotban

Közben a Jászai Mari-díjas színésznő az állapotáról is beszámolt a hírportálnak, ám sajnos egészségügyileg nincs túl jól Törőcsik Mari. „Nem érzem túl jól magam. Nehezen viselem az időjárás változást. A napjaimat az otthonomban töltöm, néha felhívnak a szeretteim, az jól esik, de látogatókat csak nagyon ritkán fogadok a mostani helyzet miatt” – nyilatkozta a színésznő.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem jelentkezett az oltásra

A színművésznő határozottan kijelentette, hogy nem jelentkezett a koronavírus elleni oltásra és nem is fog, addig ameddig orvosa mást nem mond neki. „Nem! Az orvosommal gyakran konzultálok, amíg ő nem mondja, hogy ez kell nekem mindenképpen, addig nem oltatom be magam” – mondta a színésznő.

Rémhírt terjesztettek

A Blikk információi szerint nemrégiben elkezdett terjedni a pletyka, hogy Törőcsik Mari is elkapta a koronavírust, ám szerencsére ez nem igaz, a színésznő sosem kapta el a betegséget.

Szellemileg friss

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Járai Máté elmondta, hogy fogadott nagymamája szellemileg teljesen friss, de színpadra nem fog már állni, ugyanis egészségügyi állapota nem engedi, ám a színész állítása szerint ezt a gondolatot már a művésznő is elengedte.

Próbálják erősíteni

A színésznő szerettei szeretnék ha, Törőcsik Mari immunrendszere minél erősebb lenne, ami most különösen fontos a járványhelyzetben. A színművésznő rengeteg vitamint kap, valamint nyelőcsőtágítást végeztek rajta, hogy az evést is megkönnyítsék számára.

Várja, hogy vége legyen

A színésznő egy éve nem igazán hagyta el az otthonát, nehogy elkapja a koronavírust, de nagyon hiányoznak neki a barátai, akik ebben a helyzetben sajnos nem tudják meglátogatni, de telefonon továbbra is tartja a kapcsolatot velük.

Korda György megkapta a koronavírus elleni oltást

Korda György megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került.

dr. Merkely Béla az orosz vakcinát kapta meg

dr. Merkely Béla a Semmelweis egyetem rektorát beoltották az orosz Szputnyik V vakcinával a mai napon. Merkelyt négy másik orvoskollégájával együtt oltották be a a Külső Klinikai Tömbben létrehozott oltóponton.

Megszűnt a vírus terjedése

Az intézményben a dolgozók 96,6 százalékát beoltották, így lényegében a fertőzés terjedése megszűnt. 3 egészségügyi dolgozó van, akik koronavírus miatt vannak távol és még nem kaptak oltást.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari MTVA interjú, Youtube-videó